FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλο διπλό στο Λαντζόι

Ημερομηνία: 13-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa

Ενιπέας-Δόξα Ν.Μανολάδας  0-2

«Δράστες» οι Κ.Στ. Δημητρόπουλος, Αυγερινός

Η Δόξα Ν.Μανολάδας, παρά τα προβλήματα (έλειπαν οι Μπισμπάρδης, Σάββας Αντωνόπουλος, Λιβάνης, Βέρρας) πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα του Λαντζοΐου, απέναντι στον άκρως βελτιωμένο Ενιπέα, που παρατάχθηκε χωρίς τους Κωτσάκη, Κύτταρη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 10΄ όταν ο Παπαγεωργίου βγήκε τετ-α-τετ, τον πρόλαβε αμυντικός αλλά λίγο έλειψε να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του. Στο 12΄ ο Κ.Στ. Δημητρόπουλος βγήκε απέναντι από τον Δασκαλόπουλο, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ. Στο 32΄όμως ο ποδοσφαιριστής της Δόξας δεν λάθεψε και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 38΄ ο Ενιπέας είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Σταματελάτου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πετρόπουλου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60΄  η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Μπακάλη. Στο 80΄ ένα πολύ καλό σουτ του Τσαντίλη πέρασε λίγο άουτ και στο 89΄ έγινε το 0-2, με ένα εντυπωσιακό γκολ του Αυγερινού. Ο δυναμικός Αχαιός αμυντικός μέσος ξεκίνησε από τη σέντρα πέρασε τρεις αντιπάλους του και σκόραρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Γκουβέρος (75΄ Π. Τσίγκρηλας), Δαλαβούρας,  Δ. Τσίγκρηλας, Μπιλάι (46΄ Τσαντίλης), Μπακάλης, Πετρόπουλος (60΄ Οικονομίδης), Σταματελάτος, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης.

Δόξα: Αγγ. Κανελλόπουλος, Μπάμιατζης (82΄ Νεκίτι), Σιούλας, Κολτσίδας (75΄ λ.τρ.  Κ.Π. Δημητρόπουλος), Αλ. Κανελλόπουλος, Σοφιανόπουλος, Κ. Στ. Δημητρόπουλος, Αυγερινός, Καταβάτης, Καζαντζής, Μηλαδόπουλος (57΄ Παρασκευόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος