FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Αυγενάκης: «Η Ν.Δ πήρε μπροστά, πνέει αέρας νίκης»

Ημερομηνία: 13-03-2017 | Συντάκτης:

egkainia-node-pyrgos-aygenakis7

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης εγκαινίασε χθες το απόγευμα τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηλείας στον Πύργο

Κάλεσμα για επαναπατρισμό σε όσα στελέχη απείχαν τελευταία από το κόμμα

Κάλεσμα σε όλα τα τοπικά στελέχη της ΝΔ στην Ηλεία και κυρίως σε εκείνους που απείχαν τα τελευταία χρόνια και τους υποδέχονται  με ανοιχτή αγκαλιά, για να δουλέψουν όλοι μαζί, ενωμένα και συντονισμένα έτσι ώστε η Νέα Δημοκρατία ισχυροποιημένη να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας γιατί οι εκλογές δεν θα αργήσουν. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γραμματέας της Ν.Δ Λευτέρης Αυγενάκης που χθες το απόγευμα βρέθηκε στον Πύργο, για να εγκαινιάσει τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηλείας.

egkainia-node-pyrgos-aygenakis1

Ο κ. Αυγενάκης επισήμανε ότι η ΝΔ έχει πάρει μπροστά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης της έχει δώσει έναν αέρα δύναμης, ανανέωσης, σοβαρότητας και αλήθειας και σύντομα θα κληθεί να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα σε όλα τα στελέχη του κόμματος να αγκαλιάσουν αυτήν την νέα προσπάθεια και κυρίως σε εκείνους που λόγω πικρίας απείχαν τελευταία, να δραστηριοποιηθούν ξανά γιατί η ΝΔ έχει ανάγκη από καθαρά και έντιμα στελέχη, από στρατιώτες «γιατί παλιά είχαμε πολλούς αξιωματούχους», είπε χαρακτηριστικά. «Ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλους, γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε πατριωτική ευθύνη να στηρίξουμε τη χώρα σε αυτήν την προσπάθεια, θέλουμε στελέχη που το λέει η καρδιά τους. Θέλουμε από εδώ να βγει ένα καθαρό μήνυμα στήριξης της αλήθειας, της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας και να δουλέψουμε όλοι μαζί κάτω από την περπατησιά του προέδρου μας , του Κυριάκου Μητσοτάκη, μονιασμένα και συντονισμένα. Όλοι μαζί θα χτίσουμε ένα μέτωπο αξιοπρέπειας, σοβαρότητας, εντιμότητας, για να στείλουμε ένα μήνυμα στο λαϊκισμό. egkainia-node-pyrgos-aygenakis5

Για να έχει μια ισχυρή πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή, μια ισχυρή επόμενη κυβέρνηση στη χώρα. Καλούμαστε λοιπόν να ενεργοποιήσουμε κάθε υγιές κύτταρο της κοινωνίας προς αυτήν την κατεύθυνση».

egkainia-node-pyrgos-aygenakis2

Ευχή να είναι γούρικα!

Τέλος ο κ. Αυγενάκης συνεχάρη τα τοπικά στελέχη για την δράση τους στην Ηλεία και τον αγώνα που δίνουν και ευχήθηκε να είναι γούρικα.

Την εκδήλωση των εγκαινίων άνοιξε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Χρήστος Γαβράς που καλωσόρισε τον κ. Αυγενάκη, τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος και βουλευτή Ηλείας κ. Κ. Τζαβάρα, την κ. Ράτπη αλλά και όλα τα τοπικά στελέχη της ΝΔ στον Νομό, τονίζοντας ότι όλοι μαζί, ενωμένοι θα πρέπει να βοηθήσουν να βγει η χώρα από το αδιέξοδο που έχει δημιυργήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ

egkainia-node-pyrgos-aygenakis3

Από την πλευρά του ο κ. Τζαβάρας ευχήθηκε να είναι καλορίζικα τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηλείας και ότι μέσα από αυτήν την εκδήλωση θα πρέπει να φύγει ένα μήνυμα, αυτό της ανάτασης του πατριωτικού φρονήματος και της ανάστασης των ελπίδων αυτού του τόπου που έχει ενταφιάσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Έναν σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – κόμματος κ.  Ζωή Ράπτη που κάλεσε όλα τα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ στην εκδήλωση που ακολούθησε μια ώρα μετά στο συνεδριακό της ΠΕ Ηλείας με ομιλητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Πάντειου Πανεπιστημίου Άγγελο Συρίγο, που ανέπτυξε το θέμα «Εκφοβισμός – Η Μάστιγα της Εποχής;».

egkainia-node-pyrgos-aygenakis4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος