FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Κωνσταντινίδης: «Μεγάλη μέρα για τη Βάρδα»

Ημερομηνία: 06-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”50418″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΠΑΟΒ πέτυχε μια μυθική ανατροπή κόντρα στην ιστορική «Μαύρη Θύελλα» και ο παίκτης-προπονητής Κώστας Κωνσταντινίδης έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου για μια μεγάλη μέρα για τον ΠΑΟΒ, τη Βουπρασία και την Ηλεία γενικότερα.

«Είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για τα αποδυτήρια της Βάρδας, για τη διοίκηση της Βάρδας, τον κόσμο της Βουπρασίας, για το Νομό Ηλείας και γενικότερα για το ποδόσφαιρο. Ήταν ένας αγώνας που φέρνει τον κόσμο πάλι στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3 από καθαρά δικά μας λάθη, από συγκυρίες, παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Η αλήθεια είναι πως μέχρι το 0-3 είχαμε φάσεις και πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Κάναμε όμως  ατομικά λάθη και δεχτήκαμε τρία γκολ, αλλά τα παιδιά μπήκαν πρώτοι μέσα στο γήπεδο στο β΄ ημίχρονο και είπαν πως θα το γυρίσουμε. Και αυτοί πραγματικά νίκησαν τον αγώνα. Θεωρώ ότι κερδίσαμε απόλυτα δίκαια, είναι πολύ σημαντικό ότι βάλαμε τέσσερα γκολ σε μια ομάδα που μέχρι τώρα είχε δεχτεί τρία γκολ στο πρωτάθλημα και έχει την καλύτερη άμυνα σε όλη τη Γ΄ Εθνική και χάσαμε άλλες τόσες πολύ καλές και όχι τυχαίες ευκαιρίες».

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης μίλησε στη συνέχεια και για το ματς στη Ζάκυνθο που ακολουθεί: «Από κει και πέρα συνεχίζουμε, ήταν ένα τρίποντο και τίποτα παραπάνω, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Ζάκυνθο, είναι ένα εξάποντο για μας και θα μας βοηθήσει να μείνουμε στην κατηγορία. Πραγματικά είναι μια μεγάλη μέρα σήμερα, να τη χαρούμε. Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση, εμείς είμαστε χαρούμενοι και η Καλαμάτα στεναχωρημένη, αλλά μακάρι να γίνονται τέτοια παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot