FOLLOW US: facebook twitter

Σούλης Παπαδόπουλος: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Γ΄ Εθνικής»

Ημερομηνία: 06-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας πέρασε με το εμφατικό 4-0 από τα Βραχνέικα και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως ο Αστέρας είναι η καλύτερη ομάδα σε όλη τη Γ΄ Εθνική: «Το παιχνίδι το κάναμε εύκολο εμείς. Έπρεπε στην αρχή να προσαρμοστούμε στο γήπεδο διότι παίζαμε πρώτη φορά σε πλαστικό. Ήξερα πώς θα πάει το παιχνίδι στο α΄ ημίχρονο, παρόλα αυτά δικαιούμασταν ένα γκολ και δεν μας έδωσε ένα πέναλτι.

Τελικά  καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα και μετά ήταν πιο εύκολο, διότι ο αντίπαλος ανοίχτηκε. Αυτό που με ευχαρίστησε είναι ότι και τα τέσσερα γκολ ήταν όπως τα δουλεύουμε, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που προερχόταν από ένα καλό αποτέλεσμα και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Είμαι ένα μήνα εδώ και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Αστέρας είναι η καλύτερη ομάδα όχι μόνο στον όμιλό μας αλλά σε όλη τη Γ΄ Εθνική. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί είμαστε 4 βαθμούς πίσω, παρόλο που δεν ήμουν εγώ εκεί για να πω ότι ήμασταν υπεύθυνοι εμείς… Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε».

«Πρέπει να μας σέβονται»

Στη συνέχεια, ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναρκαδικό και την αντιμετώπιση  από τον διαιτητή: «Την περασμένη Κυριακή το σκορ έπρεπε να ήταν όπως το σημερινό, αλλά κάποιος διαιτητής από την Πάτρα, είχε τελείως διαφορετική γνώμη κι έτσι σε ένα γήπεδο ακατάλληλο μας ισοφάρισαν στο 98΄. Ίσως να είχε μπερδευτεί ο άνθρωπος και να νόμιζε ότι παίζαμε αγώνα Κυπέλλου! Ήταν κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών. Αυτοί οι  δύο χαμένοι βαθμοί μπορεί να κρίνουν και μια κατηγορία. Κάποιοι πρόεδροι βάζουν τα χρήματά τους, κάποιοι προπονητές έρχονται να βοηθήσουν και το άθλημα, ο Αστέρας έχει ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει και στη Football League και στη Super League και σήμερα ήρθαν να παίξουν σε πλαστικό χωρίς να παραπονεθούν. Σεβόμαστε τους αντιπάλους και τη Διοργανώτρια αλλά πρέπει να σέβονται κι εμάς».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος