FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Με ανεβασμένη ψυχολογία κόντρα στον Κολοσσό

Ημερομηνία: 19-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος πάλεψε πολύ στο Ρέθυμνο, έφτασε κοντά στο να «κλέψει» τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά δεν τα κατάφερε. Μένει η γλυκιά γεύση της εξαιρετικής εμφάνισης που δίνει ώθηση για τη συνέχεια και η αισιοδοξία πως φέτος η ομάδα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στα περισσότερα παιχνίδια και θα πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία από την περσινή.

Πλέον, υπάρχει μπροστά άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον πάντα δυνατό Κολοσσό Ρόδου, το προσεχές Σάββατο στις 4.30μ.μ., στο κλειστό της Ήλιδας. Οι «μαχητές» του Ντίνου Καλαμπάκου, με ανεβασμένη ψυχολογία από τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα επί του Άρη και την πολύ καλή εμφάνιση στο Ρέθυμνο, θα κυνηγήσουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

«Όλοι ενωμένοι για τη νίκη»

Ο Κόροιβος θα έχει και σε αυτό το παιχνίδι τη συμπαράσταση των φιλάθλων της Αμαλιάδας και της Ηλείας γενικότερα. «Όλοι ενωμένοι, ομάδα και κόσμος, θα παλέψουμε για τη νίκη», αναφέρεται στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο και το Σάββατο το κλειστό της Ήλιδας αναμένεται να ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές.

Άλλωστε, ο φετινός Κόροιβος είναι μια νεανική ομάδα που στηρίζεται σε όλους τους παίκτες και ο ενθουσιασμός αλλά και το ταλέντο δεν λείπει. Οι έξι Αμερικανοί είναι παίκτες με μεγάλες δυνατότητες, ενώ οι Έλληνες  είναι νεαροί και ταλαντούχοι που διψούν για διακρίσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος