FOLLOW US: facebook twitter

Την Κυριακή ο 1ος Αγώνας Δρόμου «KAIFA RUN»

Ημερομηνία: 19-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ναυτικός Όμιλος Ζαχάρως, ο Σύλλογος «Ποδηλάτες  Ζαχάρως»  και οι Δρομείς Υγείας Ζαχάρως με την υποστήριξη του Δήμου Ζαχάρως και της Εταιρείας Ακινήτων δημοσίου – ΕΤΑΔ Α.Ε.,  διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου «KAIAFA RUN» στη Λίμνη Καϊάφα Ζαχάρως, την προσεχή Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 9:30π.μ.. Η διοργάνωση είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και έχει σκοπό τη διάδοση και προβολή του αθλητισμού.

Στον αγώνα περιλαμβάνονται τρεις διαδρομές: 10.000 μέτρα για ενήλικες δρομείς, με ώρα εκκίνησης 10π.μ., 2.000 μέτρα με ώρα εκκίνησης 10.05π.μ.(θα βραβευτούν οι τρείς πρώτοι μαθητές/τριες κάθε κατηγορίας και δεν θα υπάρξει βράβευση γενικής κατάταξης) και  4×700 μέτρα σκυταλοδρομία με ώρα εκκίνησης 11.30π.μ.. Στον αγώνα της σκυταλοδρομίας θα υπάρξει βράβευση των τριών καλύτερων ομάδων.

Εγγραφές – Συμμετοχή

Το παράβολο συμμετοχής είναι 5 ευρώ για τους αθλητές της διαδρομής των 10χλμ., το οποίο θα καταβάλλεται στη γραμματεία με την παραλαβή του αριθμού. Για τις ανάγκες της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης οι αθλητές καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, μέχρι σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος