FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Κοντά σε Μιλεντίγιεβιτς

Ημερομηνία: 28-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς έμεινε ελεύθερος από τον Δούκα και ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στα μεγάλα σαλόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής Έλληνας γκαρντ είναι κοντά στον Κόροιβο, ο οποίος επιθυμεί να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή.

Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον Δούκα και την περασμένη σεζόν μέτρησε μέσο όρο 3,7 πόντους, 1 ασίστ και 1 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα της Α2. Στο στόχαστρο του Κοροίβου είναι και ο Διονύσης Σκουλίδας, επίσης διεθνής με την Εθνική Νέων Ανδρών, που ανήκει στην ΑΕΚ και αν έρθει στην Αμαλιάδα, αυτό θα γίνει ως δανεικός.

Ξεκινά η προετοιμασία

Πέρα από τους δύο αυτούς Έλληνες, ο Κόροιβος θα αποκτήσει έναν ακόμα ξένο, τον έκτο μετά τους Σακίλ Χάινς, Τζάχι Κάρσον, Άαρον Ρούντρι, Μάρκους Πόσλι και Εβαρίστε Σονγκάνια. Ο έκτος ξένος προορίζεται για τις θέσεις 2-3. Τέλος, σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Κοροίβου, κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι ξένοι παίκτες αναμένονται έως σήμερα το βράδυ στην Αμαλιάδα, μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν στην Αθήνα.

Τρία νέα πρόσωπα στο Δ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η έκτακτη Γ.Σ. της ΚΑΕ Κόροιβος για την εκλογή νέου Δ.Σ. και πλέον το συμβούλιο της ΚΑΕ είναι ισχυρότερο, αφού μπήκαν τρία νέα πρόσωπα, τα οποία θα αντικαταστήσουν τους αποχωρήσαντες.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η  ΚΑΕ Κόροιβος είναι η εξής:

«Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας, με μοναδικό θέμα συζήτησης την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αναδείχθηκε ομόφωνα το νέο πενταμελές Δ.Σ. της ΚΑΕ Κόροιβος.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο παραμένουν ο Χρήστος Λαγός κι ο Άγγελος Αθανασόπουλος, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Κόροιβου. Στο Δ.Σ. εισήλθαν τρία νέα μέλη, ο Γιάννης Τράπαλης (πρόεδρος Ερασιτέχνη), ο γιος του αείμνηστου Ηλία Θλιβερού, Γιάννης κι ο επιτυχημένος Αμαλιαδίτης επιχειρηματίας, Ανδρέας Παπαδάτος.

Η ΚΑΕ Κόροιβος ευχαριστεί θερμά, για την προσφορά τους, τους Γιώργο Μαραγκό και Νίκο Σαψάλη, οι οποίοι αποχώρησαν μεν από το Δ.Σ., αλλά παραμένουν στο πλευρό μας, κι αναλαμβάνει τη δέσμευση να τιμάει στο μέλλον, έχοντας παρόντα πλέον τον γιο του Γιάννη, τη μνήμη του Ηλία Θλιβερού.

Ταυτόχρονα μες στο επόμενο χρονικό διάστημα θα συγκληθεί πρώτη φορά σε σώμα το νέο Δ.Σ., έτσι ώστε να αναδειχθούν ο πρόεδρος κι ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος