FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε. Πανηλειακός: Ξεκινούν σήμερα εφηβικό και παιδικό

Ημερομηνία: 28-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε. Πανηλειακός ενημερώνει τους νεαρούς αθλητές του εφηβικού και του παιδικού τμήματος της ομάδας, καθώς και τους γονείς τους, ότι η έναρξη των προπονήσεων της φετινής σεζόν ορίστηκε για σήμερα Δευτέρα 28/8.

Με πρωταρχικό σκοπό τη δημιουργία υγιών χαρακτήρων και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και φυσικά με στόχο την ψυχαγωγία και την πρόοδο των νεαρών καλαθοσφαιριστών μας, η Γ.Ε. Πανηλειακός σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Ηρακλή Πύργου, ξεκινάει την καινούρια αυτή προσπάθεια έχοντας το «βλέμμα» της πάντα στραμμένο στις Ακαδημίες και το μέλλον του συλλόγου.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Διαμαντόπουλου, ενώ το ακριβές και ολοκληρωμένο προπονητικό τιμ της Γ.Ε. Πανηλειακός θα γνωστοποιηθεί επίσημα με νέα ανακοίνωση.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κανονικά στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου κατά τις ώρες των προπονήσεων των τμημάτων της ομάδας μας, οι οποίες θα ανακοινωθούν αναλυτικά προσεχώς. Επίσης, εγγραφές θα γίνονται και στα τηλέφωνα: 6973033677 (Σ. Διαμαντόπουλος), 6974331572 (Χ. Λόλας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος