FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Βοηθός προπονητή ο Φοίβος Κωστής

Ημερομηνία: 03-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φοίβο Κωστή, ως άμεσο συνεργάτη του προπονητή μας, Κώστα Σορώτου.

Ο νέος βοηθός προπονητή της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως αθλητής αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στο Ρέθυμνο με το οποίο μάλιστα πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία και συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2007, επίσης στον Παπάγου και το Χολαργό.

Ξεκίνησε την προπονητική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής του Παπάγου και του Χολαργού, ενώ στο πλαίσιο προγράμματος erasmus στο Κάουνας της Λιθουανίας διετέλεσε προπονητής ακαδημιών στη Sabonis B.C.

Επιπλέον, την περίοδο μεταπτυχιακών σπουδών του στις ΗΠΑ ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Πανεπιστημίου Xavier, εμπλουτίζοντας ιδιαίτερα τις γνώσεις και τις παραστάσεις του.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στο Παγκράτι, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν ως βοηθός προπονητή στον Πανελευσινιακό.

Ο Φοίβος Κωστής είναι πτυχιούχος (ειδικότητα καλαθοσφαίρισης) του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Xavier των ΗΠΑ (2014-16). Έχει συμμετάσχει σαν ομιλητής σε πολλά σεμινάρια και σαν προπονητής σε basketball camp τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Καλωσορίζουμε τον Φοίβο στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος