FOLLOW US: facebook twitter

Στον Πανηλειακό Μπάρκας και Παλιάτσας-Γυμναστής ο Παυλόπουλος

Ημερομηνία: 03-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Δημήτρης Μπάρκας συμφώνησε με τον Πανηλειακό και θα δώσει το «παρών» στη σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο έμπειρος όσο και ικανότατος σκόρερ, την περασμένη σεζόν έπαιξε σε Αλφειό και Μακρίσια ενώ έχει περάσει επίσης με επιτυχία από Ενιπέα και Ξενοφώντα. Μια πολύ καλή λύση στον επιθετικό τομέα για τους ερυθρόλευκους…

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

“Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μπάρκα

Ο 31 επιθετικός υπήρξε ποδοσφαιριστης σε αρκετές ομάδες της Α1 Ηλείας φιλοδωρώντας με δεκάδες γκολ τα αντίπαλα δίχτυα κατι το οποίο θα κάνει και με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Πανηλειακός τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα”.

Επιπλέον ο Πανηλειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού Θανάση Παλιάτσα, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον ΠΑΟ Βάρδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Παλίατσα.

Ο 23χρονος αμυντικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Παναιτωλικό όπου υπήρξε μελος των under 17 και under 20 της ομάδας ενώ μετά έπαιξε στον Άρη Αιτωλικόυ και στον Θεσπρωτό και οι δυο ομάδες Γ εθνικης.

Τις δυο τελευταίες χρονιες ήταν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Βάρδας.

Ο Πανηλειακός τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».

Τέλος, έγινε γνωστό πως ο Παναγιώτης Παυλόπουλος θα είναι ο γυμναστής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η ανακοίνωση του Πανηλειακού: «Ο κορυφαίος κατά γενική ομολογία γυμναστής στην Ηλεία και με πολλές περγαμηνές στο βιογραφικό του αναλαμβάνει την εκγύμναση της ομάδας μας.

Με πολύ όρεξη και έτοιμος να ξαναδουλέψει στην ομάδα που έφτασε μαζί της στα μεγαλύτερα σκαλιά του Ελληνικού ποδόσφαιρου ο κύριος Παυλοπουλος δηλώνει παρόν στην φετινή απαιτητική χρόνια.

Τον καλωσορίζουμε στον Πανηλειακό και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος