FOLLOW US: facebook twitter

Κυνηγετικός Συλλόγος Αμαλιάδας: Ξανά πρόεδρος ο Κώστας Μουσάς

Ημερομηνία: 26-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας ενώ έγινε και ο διορισμός Ταμία από το Δασαρχείο Αμαλιάδας όπως προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου.

Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος:  Κώστας Μουσάς

Αντιπρόεδρος:  Θανάσης Μούσχος

Γεν. Γραμματέας: Δημήτρης Γούβης

Ταμίας: Λάμπης Ντάνασης (διορίστηκε από το Δασαρχείο)

Κοσμήτορας:  Παναγιώτης Μπιλίρης

Μέλη: Δημήτρης Νταλαμάρας, Κώστας Αντωνόπουλος και γ’ μέλος που ορίστηκε από το Δασαρχείο ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος.

Ελεγκτική Επιτροπή: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Ρηγόπουλος.

Ο νέος πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Μουσάς με δηλώσεις του εξέφρασε την τιμή του για την ομόφωνη εκλογή του και επισήμανε πως το νέο Δ.Σ. αποτελείται από αξιόλογα μέλη με ήθος και κύρος όπως προβλέπεται και από τον εσωτερικό κανονισμό. «Ανεξάρτητα από τα αξιώματα, θεωρώ ότι είμαστε όλοι ίσοι και έχουμε όρεξη για προσφορά στον σύλλογο, ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο ώστε ενωμένοι να υλοποιήσουμε τους κοινούς στόχους και τις κοινές ιδέες μας.

Το ότι το νέο Δ.Σ. με εξέλεξε εκ νέου ομόφωνα πρόεδρο για τον Κυνηγετικό μας σύλλογο, με τιμά ιδιαίτερα, αναγνωρίζοντας έτσι θεωρώ την αγωνία μου αλλά και την αίσθηση της ευθύνης που έχει μια τέτοια θέση, καθώς και το “τρέξιμο” όλων αυτών των χρόνων προκειμένου να βγάλω εις πέρας τις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Παράλληλα, δεσμεύομαι ακόμα μια φορά, τόσο εγώ όσο και το υπόλοιπο Δ.Σ.  ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και ότι περνά από το χέρι μας, για να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του συλλόγου γιατί μόνο βάσει αυτών πρέπει να λειτουργούμε. Κοινός στόχος όλων των μελών του νέου Δ.Σ. είναι η ενδυνάμωση του συλλόγου μας στο μέγιστο βαθμό, προκείμενου να έχουμε φωνή και να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας να κυνηγάμε.

Γιατί και ο σύλλογος μας, αποτελεί αναμφίβολα ένα κρίκο στην μεγάλη αλυσίδα που δένει τα πάντα, τα σχετικά με το κυνήγι, ξεκινώντας βέβαια από τι άλλο, παρά από την υπογραφή της ρυθμιστικής κάθε χρόνο, μέχρι και το ότι συνεχίζουμε και κυνηγάμε ακόμα ελεύθερα και παραδοσιακά, όπως μάθαμε από τους παλαιότερους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος