FOLLOW US: facebook twitter

Κλείνει σήμερα τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 30-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Έκτακτο, Νέα

agapis-dendron8

Με ξωτικά, παιχνίδια και μουσικές

Με αμείωτο κέφι και πλούσιες εκδηλώσεις, συνεχίστηκαν όλες αυτές τις μέρες οι δράσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Αμαλιάδας που τις ημέρες των Χριστουγέννων χιλιάδες κόσμου και κυρίως παιδιά διασκέδασαν και πέρασαν υπέροχες στιγμές σε γιορτινή ατμόσφαιρα.

agapis-dendron-pagodromio6

Το παγοδρόμιο έχει κατακτήσει μικρούς και μεγάλους, όπως και τα άλλα παιχνίδια που έχουν στηθεί στην πλατεία Αγίου Αθανασίου που σφύζει από ζωή.

agapis-dendron-zografiki7

Tα πιτσιρίκια απολαμβάνουν διάφορες δραστηριότητες που γίνονται σε συνεργασία με συλλόγους, όπως χειροποίητες κατασκευές, ζωγραφιές, κουλουράκια κλπ με το  ΚΔΑΠ “Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ” και τον σύλλογο γονέων του 2ου δημοτικού σχολείου Αμαλιάδας, με την συνδρομή του εικαστικού  Kristo Hasa από το εργαστήρι ζωγραφικής της Βιβλιοθήκης.

agapis-dendron-hasa10

Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε παράσταση καραγκιόζη με τους καραγκιοζοπαίχτες Φώτη και Χρήστο Πλέσσα. Όμως δεν ήταν μόνο τα απογεύματα ενδιαφέροντα, αφού πολλές συναυλίες σχεδόν καθημερινά έκλειναν με κέφι και πολύ τραγούδι τις εκδηλώσεις της ημέρας.

agapis-dendron-vavilis5

Η Δώρα Ρήγα και ο Πάνος Βαβίλης, παρά το τσουχτερό κρύο, ζέσταναν την ατμόσφαιρα με τα τραγούδια τους, ενώ χθες το βράδυ τη σκυτάλη πήραν ο Αντώνης και ο Τάκης Χασαλεύρης με ρεμπέτικα τραγούδια.

agapis-dendron-zografiki9

Σήμερα, τελευταία μέρα, το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Αμαλιάδας κλείνει τις πύλες του και το ξωτικό θα αποχαιρετίσει τους μικρούς του φίλους με πολλά παιχνίδια και διάφορες δραστηριότητες, ενώ η βραδιά θα κλείσει και πάλι μουσικά, με συναυλία από την ορχήστρα του Σάκη Ζαφειρόπουλου με μεγάλο λαϊκό πρόγραμμα. Η συμμετοχή του κόσμου ωστόσο ξεπέρασε κάθε προσδοκία και όλοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος