FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Χειμαδιού- Νίκη Τραγανού 1-4

Ημερομηνία: 21-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

tragano

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security

Χωρίς να… ιδρώσει

Χωρίς να… ιδρώσει η Νίκη επικράτησε άνετα εκτός έδρας με 4-1 του κεραυνού στο Χειμαδιού και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης (μαζί με την Δόξα). Στον αντίποδα η ομάδα του Χειμαδιού, που προχώρησε και σε αλλαγή προπονητή με τον Σπύρο Παναγιωτακόπουλου να αναλαμβάνει τη θέση του κ. Γκρίλλα, παρέμεινε στην προτελευταία θέση με μόλις τρεις βαθμούς σε δέκα αγώνες.

Στα αγωνιστικά, η Νίκη μπήκε δυνατά και στο 15’ ο Ν. Κολοτούρος αστόχησε σε πέναλτι (το είχε κερδίσει ο ίδιος) αλλά στο 25’ ο Γιαννακόπουλος παραβίασε την εστία του Π. Μπουλούμπαση (0-1), για να έρθει η «απάντηση» τέσσερα λεπτά αργότερα από τον Αγγελακόπουλο, που έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Όμως στο 37’ ο Δ. Κολοτούρος έδωσε εκ νέου προβάδισμα με 1-2 στους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα διατήρησε τα ηνία και στο 75’ ο Καλογεροπουλος ανέβασε το σκορ σε 1-3 και στο 90’ ο Ν. Κολοτούρος έγραψε το τελικό 1-4.

Οι συνθέσεις

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Π. Μπουλούμπασης, Ν. Μπουλούμπασης, Παπαγεωργίου, Κατσίκης, Φωτακόπουλος, Γιάνναρος, Αγγελακόπουλος(46’ Μπάλλας), Κλωνάρης (70’ Μαργαρώνης),  Νικολόπουλος (83’ Κακαλής),  Αγριδιώτης, Αργυρίου

ΝΙΚΗ: Ψυχογιός.  Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Στ. Κολοτούρος(51’ λ.τ. Σαραντούλιας), Γαργαρώνης, Βουρτσάνης(87’ Δρυμώνας), Καλογερόπουλος, Γιαννακόπουλος (85’ Ι. Κασσιανός), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος