FOLLOW US: facebook twitter

Καρνάβαλε και Αποκριά… Τρελαίνεις του Ρήγα τα παιδιά…

Ημερομηνία: 28-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 μικροί και μεγάλοι μεταμφιεστήκαμε, φορέσαμε τις στολές μας, τα καπέλα μας, τις μάσκες μας και ό, τι άλλο αποκριάτικο είχαμε σπίτι μας και για5η  συνεχή χρονιά βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος, το χώρο δεξιώσεων Venus, για να γιορτάσουμε την Αποκριά!!!

Εκεί, όμως, δεν ήμασταν μόνοι μας… Μας περίμεναν υπέροχες εκπλήξεις… Η πρώτη έκπληξη δεν άργησε να έρθει και δύο παιχνιδιάρηδες κλόουν εμφανίστηκαν και άρχισαν να κάνουν διάφορα μαγικά κόλπα και ταχυδακτυλουργικά και μας διασκέδασαν όλο το βράδυ. Οι κλόουν αυτοί, όμως, δεν ήρθαν μόνοι τους. Έφεραν μαζί τους και δύο παραμυθένιες φίλες τους. Η μια είχε ξανθά μαλλιά και η άλλη κόκκινα και ήταν και οι δύο όμορφες πριγκίπισσες. Όπως όλοι καταλάβατε ήταν η Έλσα και η Άννα, με τις οποίες τραγουδήσαμε και χορέψαμε!!! Αυτή ήταν και η δεύτερη έκπληξη της βραδιάς. Όμως… ξαφνικά, εκεί που κανένας δεν το περίμενε, εμφανίστηκε και κάποιος ακόμα! Πηδούσε δεξιά και αριστερά με τον ιστό του και ήταν δύσκολο να τον πλησιάσουμε. Πήγε κοντά, όμως,στους μικρούς του φίλους,που τόσο τον αγαπάνε,και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Δεν ήταν άλλος από τον Spiderman!!! Οι μικροί μας φίλοι ξετρελάθηκαν με τις μοναδικές εκπλήξεις που τους επιφύλασσε η βραδιά και δεν σταμάτησαν στιγμή να παίζουν, να χορεύουν και κυρίως… να χαμογελάνε!!!

Δεν πέρασαν όμορφα, όμως,μόνο οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι μεγάλοι οι οποίοι κράτησαν το κέφι αναμμένο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χορεύοντας και τραγουδώντας όντας ευτυχισμένοι με την χαρά των παιδιών τους!

Ευχαριστούμε θερμά, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, τους γονείς του σχολείου μας που στηρίζουν το θεσμό αυτό 48 ολόκληρα χρόνια, όσο και η ζωή της σχολικής μας μονάδας, καθώς και όλους τους ανθρώπους που συμβάλουν στη διοργάνωση και διεξαγωγή του για να βγει αυτό το εξαίσιο αποτέλεσμα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος