FOLLOW US: facebook twitter

Καλαμπάκος: «Δεν εμφανιστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ημερομηνία: 21-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos-kalampakos

Ο Κόροιβος δεν τα κατάφερε κόντρα στον Απόλλων Πατρών για την 7η αγωνιστική της Α1 και ο Ντίνος Καλαμπάκος στάθηκε στο πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας. Νομίζω ότι με αυτή την νίκη τους έφυγε ένα μεγάλο βάρος το οποίο βέβαια μετέφεραν στους υπόλοιπους. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν προσηλωμένοι, αλλά στο β’ δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Δεν έχω να σας δώσω λογική εξήγηση, γιατί γενικώς παίζουμε ένα άτσαλο μπάσκετ. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν θα χάσουμε ή αν θα κερδίσουμε, αν θα είμαστε καλοί ή κακοί.

Η αλήθεια όμως, είναι ότι αυτή την αλλαγή δεν την περιμέναμε. Θα ψάξουμε να βρούμε τι έγινε και οι παίκτες του Κόροιβου δεν είχαν φυσική παρουσία στο γήπεδο στο β’ ημίχρονο. Ο προπονητής του Απόλλωνα έπαιξε πιο έξυπνα με τους ψηλούς οι οποιοι μας τσάκισαν. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας, γιατί μας κατακρεούργησαν και θα επανέλθουμε στο επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα», δήλωσε ο κόουτς του Κόροιβου.

Ο Αλέξης Σπυριδωνίδης, πρόσθεσε με τη σειρά του: «Ξεκινήσαμε καλά στην αρχή και συγκεντρωμένα, γι’ αυτό και πήραμε το προβάδισμα. Όμως στην πορεία χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά ο Απόλλωνας. Στο β’ ημίχρονο δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι και γι’ αυτό χάσαμε με αυτό το σκορ».

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος