FOLLOW US: facebook twitter

Ατρόμητος Καβασίλων- Ολυμπιακός Σαβαλίων 1-1

Ημερομηνία: 21-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

atrom-kavas-olymp-saval

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security

«Τσίμπησε» βαθμό στις καθυστερήσεις

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του γηπέδου Καβασίλων το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς ο τοπικός Ατρόμητος ανεδείχθη ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, ο οποίος από την πλευρά του δείχνει αναγεννημένος με την έλευση του Γιάννη Δούμα στην τεχνική του ηγεσία.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, το ματς ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και με τις δυο ομάδες να έχουν μια ελαφρά υπεροχή έναντι της άλλης σε κάθε ημίχρονο.
Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς πιο δραστήριοι, χωρίς να είναι όμως απειλητικοί, αλλά στο 40’ σημειώθηκε μια φάση η οποία ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, όταν ο Μπαρλέτης πήρε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα των Σαβαλίων Κόλλια και την έστειλε στα δίχτυα του. Όμως ο ρέφερι της συνάντησης δεν καταλόγισε το γκολ υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ.

Στην επανάληψη την πρωτοβουλία των κινήσεων ανέλαβε η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή, η οποία μάλιστα στο 73’ κατάφερε να ανοίξει και το σκορ με τον Γ. Παπαδόπουλο (1-0). Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ατρόμητος θα εφτανε σε μια δύσκολη νίκη, στο 91’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ατρομήτου ο Λαμπρόπουλος επωφελήθηκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αντωνόπουλου, εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών από τους «ερυθρόλευκους» και γράφοντας το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Αντωνόπουλος, Δημητρίου, Μενίκου, Χατζηγιάννης, Γιαννακόπουλος, Τσάμης, Μαργαρώνης, Καραπάνος (59’ Παπαδόπουλος Γ.), Αντωνάτος Α. (72’ Παπαδόπουλος Α.), Μπουρούκης, Μπαρλέτης (89’ Κορκός)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόλλιας, Μπογονικολός, Σαββανίδης, Μαρκόπουλος, Κλάδης, Παπαδόπουλος Γ. (58’ Σάκκος), Χριστόπουλος, Χοτζάι, Κολτσίδας (82’ Λαμπρόπουλος), Καράμπελας, Χρόνης (90’ Κανάνι)

 

* Φωτό Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Μ. Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος