FOLLOW US: facebook twitter

Καλαμάτα-Πανηλειακός 0-0: Σκληρός και στην Καλαμάτα!

Ημερομηνία: 22-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο παθιασμένος Πανηλειακός επέστρεψε με βαθμό από τη Μεσσηνία

Ο Πανηλειακός επέστρεψε με βαθμό από την Καλαμάτα (0-0), παίζοντας πολύ οργανωμένα και με πάθος και παρέμεινε έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, στο -8 όμως, πλέον, από την κορυφή. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 15.23 καθώς ο Πανηλειακός έφτασε στις  14.40 στην Καλαμάτα λόγω μηχανικής βλάβης στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή.

Ο Γιώργος Κούτσης παρέταξε την ομάδα με τρία στόπερ, Σούλη, Κολόκα, Μπουρνέλη και η Καλαμάτα δημιούργησε λίγες μεγάλες φάσεις. Μέχρι το 30΄ ο Πανηλειακός ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι, έκλεβε μπάλες στο κέντρο, έψαξε τη γρήγορη αντεπίθεση και δημιούργησε μια καλή φάση, στο 30΄. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, το κοντινό σουτ του Ντάνκουα πέρασε άουτ. Η Καλαμάτα ανέβηκε πιο ψηλά μετά το ημίωρο και είχε δύο ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο 36΄ πλασέ του Σαραντόπουλου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καπετανάκη και στο 44΄ σε σέντρα του Παπουτσογιαννόπουλου από δεξιά, ο Αθανασόπουλος έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Ο Καπετανάκης κράτησε το μηδέν

Ο Πανηλειακός μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 47΄ το σουτ του Ντάνκουα δεξιά μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γκόμες.  Στο 53΄ η Καλαμάτα έχασε καλή ευκαιρία. Ο Σαραντόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, γύρισε λίγο αριστερά από το σημείο του πέναλτι, σούταρε δυνατά αλλά ο Καπετανάκης ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε με γροθιές. Στο 65΄ μετά από φάση διαρκείας, ο Ρονκάτο σούταρε, ο Καπετανάκης έπεσε στη δεξιά του γωνία βρήκε ελάχιστα τη μπάλα και αυτή κατέληξε στο δοκάρι.  Στο 70΄ ο Μπουρλάκης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Καντούτσης υπό την πίεση του Κρεββατά προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά, η μπάλα πήρε φορά προς την εστία και ο αμυντικός της Καλαμάτας με δεύτερη κεφαλιά έδιωξε σε κόρνερ.  Στο 75΄ ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους ερυθρόλευκους, ο Μπουρλάκης σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά έπεσε και μπλόκαρε ο Γκόμες.

Στο 83΄, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα, το σουτ του Γκασούκα από αριστερά μέσα στην περιοχή δεν βρήκε στόχο.

Καλύτεροι από τον Πανηλειακό ο Καπετανάκης, όλη η άμυνα και ο  Γκοτσούλιας, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς.

 

Καλαμάτα: Γκόμες, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλογερόπουλος, Νικολόπουλος (85΄ Νινιός), Ζαχαρόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Σαραντόπουλος (88΄ Μερκούρης), Ρονκάτο, Τσουλάκος (71΄ Γκασούκας), Αθανασόπουλος.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης (90΄+ Δαβουρλής), Μπουρνέλης, Σούλης, Κολόκας, Γκοτσούλιας, Νικολόπουλος, Μπουρλάκης (81΄ Σέχου), Ντάνκουα (87΄ Χατζηστάμου), Κρεββατάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος