FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας-Παναρκαδικός 2-2: Κρίμα κι άδικο…

Ημερομηνία: 22-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας ισοφαρίστηκε στο 95΄ από τον Παναρκαδικό

Κάτω από άθλιες καιρικές συνθήκες και συνεχόμενη βροχή που κατέστησε  το γήπεδο Αμαλιάδας  τέλμα, ο Αστέρας αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Παναρκαδικό, όντας άτυχος καθώς ισοφαρίστηκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι, έμεινε 4 βαθμούς πίσω από τον Αστέρα Βλαχιώτη, που νίκησε τον ΠΑΟ Βάρδας.

Στο α΄ ημίχρονο ο Αστέρας διατήρησε πλήρη υπεροχή, έχασε ευκαιρίες, προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε με ένα αυτογκόλ. Συγκεκριμένα στο  2΄ σουτ του Μπουντόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χότζιτς στο «Γ». Στο 8΄  κεφαλιά του Τόρες πέρασε λίγο άουτ και στο 16΄ ο Παναρκαδικός έσπασε τον κλοιό, ο Γιουκούδης μπήκε στην περιοχή, έπιασε τρομερό σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσάμης. Στο 18΄διείσδυση του Κέρι κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Χότζιτς. Στο 22΄ ο Αστέρας άνοιξε το σκορ.  Ο Τόρες έκανε επέλαση από δεξιά, άνοιξε στον Κυριάκο, που τροφοδότησε τον Μπαμπαρούση και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 28΄όμως ήρθε η ισοφάριση σε μια άτυχη στιγμή για τον Αστέρα. Ο Γιουκούδης έκανε επέλαση από δεξιά, σέντραρε, η μπάλα κόντραρε στον Παγώνη και κατέληξε στα δίχτυα (1-1). Ο Αστέρας πίεσε για το 2-1 πριν λήξει το ημίχρονο και στο 30΄ σουτ του Παπαδόπουλου από αριστερά πέρασε  λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 32΄ σουτ του Τόρες έδιωξε σε κόρνερ ο Χότζιτς και στο 44΄ έγινε η φάση του αγώνα. Σε πολιορκία των «βυσσινί»  ο Μπανούσης πλάσαρε από κοντά προ κενής εστίας και πρόλαβαν κι έδιωξαν σωτήρια οι αμυνόμενοι.

2-1 με «Μαρου» και ψυχρολουσία

Με την έναρξη του β΄ μέρους,  ο διαιτητής αγνόησε ένα κράτημα του Μπουντόπουλου στη μικρή περιοχή και στο 48΄ ο Αστέρας είχε σουτ του Κέρι από καλή θέση άουτ. Στο 54΄ νέα έφοδος του Τόρες, βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα και σούταρε λίγο άουτ. Στο 66΄ σε σύγχυση στα καρέ του Παναρκαδικού, ο Χότζιτς απέκρουσε ασθενώς σε σέντρα, η μπάλα έπεσε στο έδαφος και πρόλαβαν οι αμυντικοί κι έδιωξαν. Στο 68΄ οι «βυσσινί»  κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε απευθείας ο Τόρες, άουτ. Στο επόμενο λεπτό, είχαμε το 2-1 όταν ο Μαρουκάκης μέσα από την μικρή περιοχή, από μαγική ασίστ του Μπουντόπουλου, πλάσαρε  εύστοχα. Από κει και πέρα, ο Αστέρας προσπάθησε να διαφυλάξει τη νίκη και αδικαιολόγητα κλείστηκε πίσω. Συγκεκριμένα, έκανε όλες κι όλες δύο επιθέσεις που κατέληξαν σε άστοχα σουτ, ενώ ο Παναρκαδικός πίεσε πολύ κι έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Ώσπου φτάσαμε στο 95΄ όπου ήρθε η ισοφάριση με σουτ του Συρεγγέλα μέσα από την περιοχή.

Ξεχώρισαν οι Τσάμης, Μπουντόπουλος, Κέρι  και Μαρουκάκης από τον Αστέρα και από τον Παναρκαδικό ο γκολκίπερ Χότζιτς, ο έμπειρος Μπαξεβάνος και ο Γιουκούδης. Μέτριος ο διαιτητής Τζαγκαράκης από την Αχαΐα.

 

Αστέρας: Τσάμης, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρόβας (82΄ λ.τρ. Κασνέτση), Παγώνης, Ενγκουέμ, Κυριάκος, Μπανούσης (90΄ Μπουτσικάκης), Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Τόρες (65΄ Μαρουκάκης-78΄ λ.τρ. Αρβανίτης).

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Ασεν, Μπούτας, Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης (75΄ Ομπόσου), Δ. Λυμπερόπουλος (80΄ Στρέμπας), Γιουκούδης (68΄ Συρεγγέλας), Ν. Λυμπερόπουλος, Ευαγγέλου.

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος