FOLLOW US: facebook twitter

Κένταυρος Μαγούλας – Ηλειακός Βαρθολομιού 3-1: Δίκαιη επικράτηση

Ημερομηνία: 15-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

magoula

Πολύ μεγάλη από βαθμολογικής απόψεως νίκη σημείωσε ο Κένταυρος, που στο γήπεδο του Καράτουλα επιβλήθηκε άνετα με 3-1 του Ηλειακού Βαρθολομιού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η νίκη ήρθε δίκαια για το συγκρότημα του Χρήστου παπαζώη, που ευτύχισε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6’ με τον Τζόλο, ενώ στο 44’ ο Αβραμόπουλος έκανε το 2-0 και στο 52’ ο Καράμπελας ανέβασε το σκορ σε 3-0, θέτοντας τέρμα ουσιαστικά στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Βαρθολομιού, που από το 66’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Κωνσταντακόπουλου για χτύπημα εκτός φάσης, ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 με τον Ράλλη στο 73’.

Να προσθέσουμε, ότι ο Ηλειακός, που δεν ήταν καλός στο χθεσινό ματς, είχε και τρία δοκάρια με τους Καραντζανίδη, Γκίνη και Ράλλη.

Οι συνθέσεις

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Παναγόπουλος, Αβραμόπουλος, Καράμπελας, Κλειδέρης, Γκορδής, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Τζόλος, Στροφύλλας Δ. (90’ Διαμαντόπουλος), Π. Στροφύλλας (90’ Καραγκούνης), Τζιμάνης (73’ Τσιάκας).

ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘ.: Δούρος, Βούτος Α., Βαγγελάκος (68’ Βούτος Π.), Κωνσταντακόπουλος, Σακκάτος, Γκίνης, Ζωγόπουλος (62’ Γιούλι), Φωκάς (46’ Κάσσας), Ράλλης, Καραντζανίδης, Καλλιβωκάς.

Μαρία Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot