FOLLOW US: facebook twitter

Θ. Αντωνόπουλος: «Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε την Παναχαϊκή»

Ημερομηνία: 07-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 

Ο αρχηγός του Αστέρα, Θανάσης Αντωνόπουλος, εμφανίστηκε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου με ένα εισιτήριο στο χέρι και μιλώντας για το ματς της Κυριακής απέναντι στην Παναχαϊκή, ανέφερε:

«Το μήνυμα που περνάμε στον κόσμο είναι ότι εμείς πήραμε εισιτήριο. Εσείς; Όλοι ξέρουμε αυτό που συνέβη με τα μπουκάλια που πετάχτηκαν και το πρόστιμο. Όμως το μήνυμα δεν αποσκοπεί μόνο στην οικονομική στήριξη. Ξέρουμε πόσο ο κόσμος της Αμαλιάδας μπορεί να σταθεί δίπλα στον Αστέρα, να γίνει ο δωδέκατος παίκτης. Εμείς οι παίκτες το χρειαζόμαστε πολύ αυτό.

Ο κόσμος της Αμαλιάδας έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πόσο μπορεί να βοηθήσει. Παίζουμε την Κυριακή με την Παναχαϊκή, μια σπουδαία και μεγάλη ομάδα της ελληνικής επαρχίας. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχει αυτό το παιχνίδι. Την Παναχαϊκή τη σεβόμαστε. Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και το έχουμε αποδείξει στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος και αν κάποιος δεν πείθεται μπορεί να κοιτάξει τη βαθμολογική συγκομιδή μας.

Νομίζω ότι έχουμε πάει πολύ καλά και δείχνουμε ότι σε κάθε παιχνίδι μπορούμε να κοιτάξουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Όλοι έχουν στο μυαλό τους το 6-0 του πρώτου γύρου. Μας έχει πειράξει. Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας. Δεν πρόκειται για κάποια εκδίκηση. Απλά θέλουμε να αποδείξουμε πρώτα στους εαυτούς μας, ότι δεν μας άξιζε κάτι τέτοιο. Αυτό είναι μόνο.

Αγωνιστικά είμαστε πολύ προετοιμασμένοι. Ο προπονητής μας, μας έχει δώσει να καταλάβουμε την αξία της ομάδας, αλλά και αυτό που πρέπει να κάνουμε. Έχουμε απλοποιήσει κάποια πράγματα στο μυαλό μας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει. Σεβόμαστε την Παναχαϊκή, αλλά δεν τη φοβόμαστε.

Είμαστε συγκινημένοι γιατί αυτή η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία και αυτό το ματς είναι σημαντικό για κείνη και τον κόσμο της. Όλοι έχουμε στο μυαλό μας αυτά τα πράγματα. Η κάθε ομάδα έχει την ιστορία της και όλοι θέλουμε να τιμήσουμε αυτή τη φανέλα. Εγώ προσωπικά είμαι συγκινημένος. Είμαι πολύ χαρούμενος. Όταν όμως μπούμε στο γήπεδο και αρχίσει το παιχνίδι, όλα αυτά ξεχνιούνται. Κατά συνέπεια θεωρώ ότι θα αποβάλλουμε με αυτό τον τρόπο και το άγχος. Είναι σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο, αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν θα αποτελέσει βάρος. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και μέσα στο γήπεδο θα κάνουμε αυτό που έχουμε δουλέψει να κάνουμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot