FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργου-Ατρόμητος Καβασίλων 2-1: Δυνατή στο Ενωσιακό

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα με γκολ του Έλιοτ στο 85΄ πήρε το τρίποντο

Η Θύελλα επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου Καβασίλων χθες στο Ενωσιακό της Σπιάντζας και έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη έμεινε στους 4. Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Γκίνης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο προωθημένος Κωστόπουλος με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας, αμαρκάριστος, έκανε το 0-1.

Από κει και πέρα η Θύελλα πήρε τα ηνία του αγώνα και πίεσε τον Ατρόμητο. Και αφού στο 13΄ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με κεραυνό του Κουβελιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά, με τη μπάλα να τραντάζει το δεξί δοκάρι, στο 20΄ έκανε το 1-1. Ο Έλιοτ από δεξιά πάσαρε στον Αλιμπέου και αυτός από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Κολλίντζα.

Στο 24΄ απευθείας φάουλ του Έλιοτ απέκρουσε με γροθιές σε κόρνερ ο Κολλίντζας και στο 29΄ και 41΄ δύο καλά σουτ του Ραυτόπουλου έξω από την περιοχή δεν βρήκαν στόχο. Στο 43΄ η Θύελλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Αλιμπέου έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Έλιοτ μέσα από τη μικρή περιοχή πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια!

 

2-1 με Έλιοτ

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες κυνήγησαν το νικητήριο γκολ και στο 81΄ ο Αλιμπέου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Ώσπου στο 85΄ ο Ντάνιελ Έλιοτ πέτυχε το νικητήριο γκολ μετά από παράλληλη μπαλιά του Αλιμπέου από αριστερά.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα της Θύελλας,  Δημητρουλόπουλου, ο Καλουτάς πλάσαρε από μακριά σε κενή εστία και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

 

Θύελλα: Δημητρουλόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπλάθρας (40΄ Καρακίτσος), Κοζοκάρου, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνης, Παπαδάτος (75΄ Γιούρτας), Ντάβαρης (50΄ Διαμαντάκος), Αλιμπέου (90΄ +Σούφης), Κουβελιώτης, Έλιοτ.

Ατρόμητος Κ.: Κολλίντζας, Χατζηγιάννης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Μουσερής, Καλουτάς, Ραυτόπουλος, Γκίνης, Ντούγκας (55΄Γ. Παπαδόπουλος), Μπάχα, Γεωργόπουλος (75΄ Ζωγόπουλος) .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος