FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Ηλειακός Λεχαινών 4-1: Πρώτη νίκη για Ενιπέα

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας πέτυχε στο γήπεδο του Χειμαδιού την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, επί του Ηλειακού Λεχαινών  με 4-1. Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη και έχει πλέον τέσσερις βαθμούς ενώ αυτή του Δημήτρη Κουρή παραμένει χωρίς πόντο.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Τσαντίλης έκανε σέντρα και ο Λεντιόν στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ενιπέας έκανε ένα ακόμη βήμα προς τη νίκη, όταν και πάλι ο Τσαντίλης  από δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Γαλανόπουλος με διαγώνιο σουτ έκανε  το 2-0.

Στο 15’ ο Ηλειακός μπήκε ξανά στο παιχνίδι, με τον Παναγόπουλο να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας και με πλασέ να σημειώνει το 2-1. Στο 30’ η σέντρα του Παπαγεωργίου κατέληξε στη συμβολή των δοκών, ενώ στο 35΄ οι «γαλάζιοι» έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση με απευθείας φάουλ του Γιάννη Κράγκαρη που σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Ενιπέας έκανε το 3-1 στο 70’ με μακρινό απευθείας φάουλ του  Σπύρου  Γκρίλλα και αφού η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια. Και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με δυνατό σουτ από πλάγια ο Γκουβέρος.

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Γκουβέρος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης (75’ Κύτταρης), Τσίγκρηλας Δ., Τριανταφύλλης (70’Δαβουρλής), Γκρίλλας, Τσίγκρηλας Π. (62’ Αγριδιώτης), Παπαγεωργίου, Γαλανόπουλος (75’ Καραχάλιος).

 Ηλειακός: Σερέτης, Σταματόπουλος, Χριστοφοράτος (87’ Παναγιωτόπουλος), Λεντιόν  (65’ Κοντάνας), Κουρής, Παπαχριστόπουλος, Γκούσκος (85’ Ρούσνατσουκ), Τριτάρης, Κράγκαρης, Παναγόπουλος, Μαρινόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος