FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Δόξα Ν.Μ. 1-4: Ένα βαθμό ακόμα

Ημερομηνία: 16-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το παιχνίδι στο Ενωσιακό, με πρωταγωνιστές τους Παπαδάτο, Παπαγεωργίου.

Η Δόξα πέρασε από το Ενωσιακό και είναι μια ανάσα από τα πλέι-οφ

Η Δόξα Ν.Μ. πέρασε από το Ενωσιακό με 4-1 και αν δεν ηττηθεί από τον Ολυμπιακό Σαβαλίων εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική, θα παίξει στα πλέι-οφ ως δεύτερη στη βαθμολογία.  Ένα ημίχρονο προέβαλε αντίσταση η Θύελλα και κράτησε το σκορ στο 1-1. Στην επανάληψη η πυργιώτικη ομάδα υποχώρησε στην ορμή της ομάδας του Γιώργου Λαγού, η οποία αποφάσισε να συνέλθει και να παίξει σοβαρά. Παρότι μόλις στο 3΄ ο Παπαδάτος με πλασέ από φάουλ του Μπουρλάκη άνοιξε το σκορ (0-1), η Δόξα ισοφαρίστηκε στο 20΄ όταν ο Κοζοκάρου, από λάθος συνεννόηση Κανελλόπουλου-Κολτσίδα, με πλασέ έκανε το 1-1. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης  δύο φορές στο 42΄ και 43΄ απείλησε αλλά έσωσε ο Κανελλόπουλος. Στην επανάληψη άλλαξε το σκηνικό, η Δόξα πίεσε και στο 57΄ ο Αλέξης Λιούρης με κεφαλιά από κόρνερ του Μπουρλάκη έκανε το 1-2. Στη συνέχεια όλα έγιναν εύκολα για τους φιλοξενούμενους και ο Μπουρλάκης στο 72΄ με σουτ εντός περιοχής έγραψε το 1-3.  Και ο Μηλαδόπουλος στο 89΄ με σουτ από κοντά έδωσε διαστάσεις στο σκορ (1-4). Νωρίτερα όμως πάλι δύο φορές  ο Κοζοκάρου απείλησε, στο 75΄ και 79΄ σουτάροντας άουτ από καλή θέση. Στα αξιοσημείωτα και μία απόκρουση του Κατελούζου στο 64΄ σε σουτ του Γεωργόπουλου.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Κανελλόπουλος, Λιούρης, Γεωργόπουλος, Μπουρλάκης και από τη Θύελλα οι Κουβελιώτης, Κοζοκάρου. Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Ρηγόπουλου, που στο 80΄ απέβαλε τον Καρακίτσο επειδή χτύπησε αντίπαλο.

 

Θύελλα: Κατελούζος, Παπαγεωργίου, Μπλάθρας, Κατσίκης, Ντάβαρης, Καράμπελας, Γρηγορόπουλος (46΄ Σούφης), Νεοφώτιστος (65΄ Καρακίτσος), Κοζοκάρου, Κουβελιώτης, Διαμαντάκος.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Παντελής (90΄ Βορίλας), Δημητρόπουλος, Κολτσίδας, Πυρρής, Μηλαδόπουλος (89΄ Αθανασόπουλος), Κριμπάς, Γεωργόπουλος, Μπουρλάκης (72΄ Σδρόλιας), Παπαδάτος (85΄ Χρυσανθόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot