FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Α.Ε. Πηνείας: 4-0 Όλα για όλα στη Ν. Μανολάδα

Ημερομηνία: 16-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων επικράτησε εύκολα της Πηνείας με 4-0 και τώρα θέλει νίκη στη Ν.Μανολάδα για να παίξει στα πλέι-οφ. Αν κερδίσει θα τερματίσει στη 2η θέση της βαθμολογίας και θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά κόντρα στον τρίτο Ξενοφώντα. Η Α.Ε. Πηνείας παίζει την τελευταία αγωνιστική με τον Ενιπέα και αν ηττηθεί θέλει μη νίκη του Ατρόμητου στα Λεχαινά για να παίξει μπαράζ παραμονής με την ομάδα των Καβασίλων.

Όσο για το σαββατιάτικο ματς, στο 15΄ο Γεωργίου με πλασέ έκανε το 1 – 0 και ο ίδιος παίκτης στο 60΄ σημείωσε το 2-0. Στο 83΄ ο Λαμπρόπουλος αύξησε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 86΄ ο Κολτσίδας διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας(56΄Σούσουρας), Μπουγονικολός (75΄Κάσσας ), Μ. Μαρκόπουλος, Λ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Γεωργίου, Λαμπρόπουλος, Κ.Τσακοπιάκος (82΄Κουμουκέλης), Κολτσίδας, Καλουτάς (80΄Κολότσης), Σταυρούλιας.

Α.Ε. Πηνείας: Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος, Ι. Παρασκευόπουλος, Κανδυλιώτης, Λιακόπουλος, Β. Παρασκευόπουλος , Χριστόπουλος(53΄ Α. Λιακόπουλος), Βλασσόπουλος, Ρούγκο, Χριστακόπουλος (81΄ Ζαφειρόπουλος), Κουτσόπουλος (81΄Νικολόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος