FOLLOW US: facebook twitter

Η Τράπεζα ALPHA BANK κοντά στους απόρους του Πύργου

Ημερομηνία: 10-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

alpha-bank

Ευχαριστήρια επιστολή του Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού

Η Τράπεζα ALPHA BANK προ ημερών δια των εκπροσώπων της κυρίων Καλούδη και Δεστούνη έφεραν και μοίρασαν   220 δέματα βάρους 10 κιλών έκαστον  με τρόφιμα  διαρκείας  σε ισόποσες  άπορες οικογένειες της Πόλεως Πύργου δια των Φιλοπτώχων ταμείων των ενοριών αυτής, με  το  Πρόγραμμα της Τραπέζης   « Χέρι βοηθείας ».

Το Πρόγραμμα « χέρι βοηθείας» ξεκίνησε ως μία ενέργεια Κοινωνικής Ευθύνης της ALPHA BANK στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και της κοινωνικής προσφοράς της το 2012 .Κύριο μέλημα κατά τον σχεδιασμό του Προγράμματος ήταν και παραμένει η υποστήριξη αφ’ ενός μεν ευπαθών ομάδων ( άποροι, πολύτεκνοι, ηλικιωμένοι ) και αφ ἑτέρου η στήριξη  ελληνικών επιχειρήσεων από τις οποίες η Τράπεζα προμηθεύεται τα τρόφιμα που τους προσφέρει.

Μετά την διανομή των τροφίμων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ απέστειλε στην Τράπεζα την κάτωθι επιστολή Του.

Αγαπητοί μου,

Έλαβα γνώσι της ευγενούς προσφοράς σας, τροφίμων δια την στήριξιν ευπαθών ομάδων της Ιεράς Μητροπόλεως ημών, η οποία με συνεκίνησε βαθύτατα και μου εδημιούργησε το ιερόν χρέος να σας εκφράσω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου, την απεριόριστη πατρική μου αγάπη και την διαβεβαίωσί μου, ότι θα προσεύχωμαι για την ψυχική και την σωματική σας υγεία και την πνευματική πρόοδο των Μελών της Διοικήσεως, των Συνεργατών και πάντων των εργαζομένων εις την Τράπεζάν σας.

† Ο Μητροπολίτης Ηλείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος