FOLLOW US: facebook twitter

Δ.Σ. Πύργου: Ψηφίζει το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017

Ημερομηνία: 10-12-2016 | Συντάκτης:

ds-pyrgou5

Συνεδριάζει την Τρίτη 

Το τεχνικό πρόγραμμα έργων του 2017 θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου που συνεδριάζει την Τρίτη στις 5.30 το απόγευμα. Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούν την σύναψη σύμβασης μεταξύ του Τ.Π. & Δανείων και του δήμου Πύργου, για την επιχορήγηση του Προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα (θύλακες ανεργίας)» του Επιχ/κου Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση 2014-2020», την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού , της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του δήμου Πύργου, για την εκτέλεση του έργου: «Ανακατασκευή μανδρότοιχου Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πύργου» προϋπολογισμού  100.000,00€ με ΦΠΑ καθώς και την λήψη απόφασης έγκρισης της πρότασης ένταξης του έργου με τίτλο: «Αποκαταστάσεις ζημιών έργων υποδομής που προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2016» για τη χρηματοδότησή του από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 801).

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Μεταφορά αιθουσών εργαστηρίων Α΄ Λυκείου Πύργου» με αριθμό μελέτης 36/2015, προϋπολογισμού 60.000,00€ (με ανοικτή διαδικασία) αλλά και κατανομής ποσού 130.114,53€  (Δ΄δόση) στις Σχολικές Επιτροπές Μονάδων Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων και καταβολή εξόδων κίνησης των σχολικών τροχονόμων Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2016.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, θα διατυπώσει και γνώμη επι των εγγράφων των Διευθυνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σχετικά με τις προτάσεις μεταβολών σχολικών μονάδων, σχ. Έτους 2017-2018.

Στα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, είναι η ληψη απόφασης καθορισμού ειδικοτήτων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την Δ/νση Καθαριότητας, η εγκριση της απασχόλησης στο δήμο πέντε (5) μαθητών, ανά έτος, εκπαιδευτικών μονάδων μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., των τεχνικών και επαγγελματικών σχολών κ.α


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος