FOLLOW US: facebook twitter

«Η Σκαφιδιά ενώνει τις γενιές και ξυπνά τις αναμνήσεις»: Την Πέμπτη η ετήσια συνάντηση των Προσκόπων στην κατασκήνωση της Ιερας Μητρόπολης

Ημερομηνία: 22-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

«Η Σκαφιδιά ενώνει τις γενιές και ξυπνά τις αναμνήσεις!». Με το σύνθημα αυτό, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, πραγματοποιεί και φέτος, την ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση, παλαιών και σύγχρονων Προσκόπων στις Κατασκηνώσεις της Σκαφιδιάς. Η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη στις 8 το βράδυ στον κατασκηνωτικό χώρο των εγκαταστάσεων της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας στη Σκαφιδιά.

Στην επιτυχημένη προσκοπική βραδιά, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και όσοι στα νεανικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες και επιθυμούν να ξαναζήσουν τις ωραίες στιγμές, καθώς και φίλοι τους, γονείς των προσκόπων, υψηλόβαθμα στελέχη και διακεκριμένες προσωπικότητες της Ηλείας.

Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων και το επιτελείο της Κατασκήνωσης των Προσκόπων Πύργου, που ταυτόχρονα πραγματοποιεί την κατασκήνωση του, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.

Μετά την Προσκοπική Πυρά στην  φεγγαράδα  και από το παραδοσιακό φαγητό, οι εκλεκτοί μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα, με προσκοπικά και άλλα τραγούδια. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έχουν επιμεληθεί  μέλη των Παλιών Προσκόπων συνοδευόμενοι από εκλεκτούς μουσικούς και στελέχη των Προσκόπων.

Δηλώσεις συμμετοχής στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, στους Υπαρχηγούς κ.κ. Ανδρ. Γιατρά και Παναγ. Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος