FOLLOW US: facebook twitter

Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας: «Τόνωσαν την αγορά οι Λευκές Νύχτες Πύργου και Ανδραβίδας»

Ημερομηνία: 22-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την ικανοποίηση του, για τις επιτυχημένες «Λευκές Νύχτες» σε Πύργο και Αμαλιάδα, που διοργάνωσαν οι Εμπορικοί Σύλλογοι Πύργου και Ανδραβίδας, εξέφρασε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας, τονίζοντας ότι τις στήριξε οικονομικά και ηθικά.

Όπως σημειώνουν με σχετική τους ανακοίνωση, ο πρόεδρος Νίκος Καρυώτης και ο Γ.Γ. Νίκος Σκορδαλής, «Οι τοπικές αγορές έχουν ανάγκη από δράσεις οι οποίες ενθαρρύνουν τους πολίτες να βγουν στον εμπορικό κέντρο της πόλης τους, να κάνουν τα ψώνια τους και να ψυχαγωγηθούν, ενώ ταυτόχρονα προσελκύουν επισκέπτες από γειτονικές πόλεις και περιοχές.

Η τόνωση της αγοράς και η στήριξη των επιχειρήσεων σε τοπικό επίπεδο είναι ένα στοίχημα που μπορεί να κερδηθεί με συνεργασία, συμμετοχή και συνέχεια.

Η ανταπόκριση του κόσμου και στις δύο Λευκές Νύχτες ήταν μεγάλη και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό ώστε τέτοιες δράσεις να συνεχιστούν και να ενδυναμωθούν σε όλη την Ηλεία.

Ωστόσο, είναι αναγκαίο για την διασφάλιση της επιτυχίας να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των Εμπορικών Συλλόγων και συζήτηση για τον ορισμό ημερομηνίας και αυτό αποτελεί στόχο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας για τις επόμενες Λευκές Νύχτες. Συγχαρητήρια στους Εμπορικούς Συλλόγους Πύργου και Ανδραβίδας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος