FOLLOW US: facebook twitter

Η κρίση δείχνει τα δόντια της: Συνεχίζονται οι διανομές από την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη

Ημερομηνία: 10-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μεγαλώνει διαρκώς η λίστα με τις οικογένειες που έχουν ανάγκη εν μέσω κρίσης και ζητούν βοήθεια από την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη. Στη νέα διανομή ειδών πρώτης ανάγκης οι οικογένειες που συμμετέχουν είναι περισσότερες, ενώ αρκετές είναι αυτές που για λόγους αξιοπρέπειας δεν παρουσιάζονται αλλά προσεγγίζουν μέσω τρίτων την μεγάλη εθελοντική οργάνωση.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής Απόστολος Αποστολόπουλος χθες ξεκίνησε η διανομή για όσους ενδιαφερόμενους έχουν ειδοποιηθεί στην Αμαλιάδα και την Παρασκευή συνεχίζεται το έργο στον Πύργο και στα χωριά και σε ανθρώπους που είναι κατάκοιτοι και δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης. Μοιράζονται τρόφιμα, ρούχα και γιαούρτια τα τελευταία προσφορά της γαλακτοβιομηχανίας «Φάρμα Ηλείας». «Τα τρόφιμα τα έχουμε συγκεντρώσει από τα σημεία έξω από τα σούπερ μάρκετ σε Πύργο και Αμαλιάδα.

Ο περισσότερος κόσμος ανταποκρίνεται και προσφέρει με χαρά. Υπάρχουν όμως και άλλοι που είναι αδιάφοροι. Πιστεύω ότι με ένα πακέτο μακαρόνια με κόστος 70 λεπτά δεν είναι κάτι δύσκολο, όμως θα βοηθήσει κάποιο συνάνθρωπο του που βρίσκεται σε ακραία φτώχια ή αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας» είπε ο κ. Αποστολόπουλος, που ευχαρίστησε τον κόσμο που βοηθά, τα μέλη της οργάνωσης, τους χορηγούς της, τους εθελοντές που προσφέρουν εργασία και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο να περάσει αυτές τις ημέρες όμορφα.

Η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη βοηθά περίπου 150 οικογένειες που έχουν ανάγκη σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ και άλλες που παρουσιάζονται κατά καιρούς. «Υπάρχει αύξηση του κόσμου που ζητά βοήθεια. Υπάρχουν και οικογένειες που για λόγους αξιοπρέπειας δεν παρουσιάζονται αλλά μας προσεγγίζουν μέσω τρίτων, γιατί ντρέπονται. Η κρίση τώρα δείχνει τα δόντια της. Βρίσκεται στο μεγαλύτερο σημείο» επισήμανε ο κ. Αποστολόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος