FOLLOW US: facebook twitter

Ηρόδοτος-Αστέρας Αμαλιάδας 3-0: Κατέρρευσε μετά την πρώτη αποβολή

Ημερομηνία: 30-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”58931″ img_size=”full”][vc_column_text]

Στο 54΄ αποβλήθηκε ο Ρόβας και σε διάστημα τριών λεπτών ο Αστέρας δέχτηκε δύο γκολ-Απευθείας κόκκινη ο Μαρουκάκης στο 79΄

Ο Αστέρας δεν τα κατάφερε στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ, στη Ν.Αλικαρνασσό του Ηρακλείου Κρήτης, κόντρα στον Ηρόδοτο. Έμεινε με 10 παίκτες στο 54΄ και με 9 στο 79΄  και ηττήθηκε 3-0. Τώρα είναι πολύ κρίσιμα τα δύο διαδοχικά εντός έδρας  παιχνίδια με Αήττητο Σπάτων και Εθνικό Πειραιά, για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, στη μάχη για το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη Football League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να διαβάσουν η μία την άλλη και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε δύο σουτ, ένα από κάθε ομάδα, από τον Φραγκουλάκη και τον Κέρι που πέρασαν άουτ. Στο 24΄ ο Μωραΐτης σούταρε από μέση απόσταση αλλά δεν ανησύχησε ο Τσάμης και στο 30΄ είχαμε μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Αστέρα. Από λάθος του Γιαλούση, ο Μπουντόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Κασμερίδης, ο Κέρι πήρε το ριμπάουντ και σούταρε και αυτός αλλά  η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και απομάκρυναν εν συνεχεία τη μπάλα οι Κρητικοί. Στο 36′ μια κεφαλιά του Μελισσόπουλου πέρασε άουτ και αυτή ήταν η τελευταία καλή φάση για το α΄ ημίχρονο που ήταν ισορροπημένο, με δυνατά μαρκαρίσματα (όχι όμως αντιαθλητικά) και 5 κίτρινες κάρτες.

Αποβολή και 2-0 σε τρία λεπτά

Το β΄ ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Αστέρα καθώς στο 54΄ ο Ρόβας αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Μελισσόπουλο. Νωρίτερα, στο 49΄, ο Μπαρμπαρούσης είχε κεφαλιά από καλή θέση άουτ. Στο 63΄, ο Ηρόδοτος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα κι έκανε το 1-0. Ο Μελισσόπουλος σέντραρε και ο πρώτος σκόρερ του Ηροδότου φέτος, ο Βούλγαρος Γιορντάν Ετόφ, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.  Τρία λεπτά μετά ο Κασαπάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Λάμπρου  (Ευβοίας) υπέδειξε πέναλτι και ο Φραγκουλάκης νίκησε τον Τσάμη, που έπεσε στη σωστή γωνία αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει (2-0).

Νέα αποβολή και 3-0

Και το χειρότερο ήταν η δεύτερη αποβολή για τους «βυσσινί», του Μαρουκάκη στο 79΄, δευτερόλεπτα αφότου είχε περάσει στο παιχνίδι, για αγκωνιά στον Κανδηλάκη, σύμφωνα με τον διαιτητή, σε εκτέλεση κόρνερ του Αστέρα. Στο 82΄ ο Ετόφ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-0.

Μεθαύριο Τετάρτη, ο Αστέρας θα υποδεχτεί στο Στάδιο Αμαλιάδας (ώρα 5μ.μ.) τον Αήττητο Σπάτων για τη 2η αγωνιστική.

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης (69΄ Καρατζάογλου), Αργκιλέσι (88΄ Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Μωραΐτης (87΄ Καργιωτάκης), Μελισσόπουλος(83΄ Γαρεφαλάκης), Ετόφ.

Αστέρας: Τσάμης, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρόβας, Κασνέτση (68΄ Μπουζούρας), Ενγκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (78΄ Μαρουκάκης), Κέρι, Τόρες.

 

Γ΄ Εθνική (Πλέι-οφ)

Τα αποτελέσματα

Ηρόδοτος Αλ.-Αστέρας Αμ. 3-0

Αήττητος Σπ. –Εθνικός Π.  1-1

 

Η βαθμολογία

(Σε 1 αγώνα)

Ηρόδοτος  3-0  3

Εθνικός 1-1 1

—————————

Αήττητος 1-1  1

Αστέρας 0-3 0

 

Επόμενη αγωνιστική (2/5)

Αστέρας – Αήττητος

Εθνικός-Ηρόδοτος[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος