FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λ.-Πανηλειακός 0-5: «Πολυβόλο» και στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 02-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Φώτης Παναγόπουλος πέτυχε δύο γκολ και ήταν ο κορυφαίος του Πανηλειακού.

 

Τέσσερα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο από τους ερυθρόλευκους

Νικηφόρα έκλεισε την κανονική περίοδο ο Πανηλειακός με νίκη 5-0 στα Λεχαινά, έπειτα, από ένα αρκετά καλό παιχνίδι, μπροστά σε 150 φιλάθλους. Οι ερυθρόλευκοι αιφνιδίασαν πλήρως τους αντιπάλους τους, οι οποίοι μπήκαν χαλαρά στο παιχνίδι και το πλήρωσαν. Στο δεκάλεπτο το σκορ ήταν 0-4 και από κει και πέρα έγινε παιχνίδι συντήρησης δυνάμεων και αλλαγών από το Φώντα Μοσχογιάννη.

Το σκορ άνοιξε στο 2΄ όταν σε κόρνερ του Νιφορόπουλου με κεφαλιά ο Παναγιωτόπουλος έγραψε το 0-1. Στο επόμενο λεπτό ο Πλαστουργός με σουτ από κοντά διπλασίασε το σκορ έπειτα από οργανωμένη επίθεση. Στο 8΄ έγινε το 0-3 όταν ο Παναγόπουλος από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και σούταρε δυνατά. Ο ίδιος παίκτης στο 10΄ έγραψε το 0-4, αφού πήρε πάσα από το Νιφορόπουλο και σούταρε δυνατά στην αντίθετη γωνία.

Οι κυανόλευκοι αντέδρασαν και είχαν στο 23΄ και 25΄ αντίστοιχα, από καλή θέση αλλά άστοχα σουτ του  Μπάχα και του Κόστα. Στο 30΄ ωραίο φάουλ του Νιφορόπουλου έβγαλε κόρνερ ο Βόσσος και στο 35΄ ένα εξίσου καλό φάουλ του Πέτρου Τσουκαλά έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47΄ ο Χατζηστάμου ανέτρεψε τον Πέτρο Τσουκαλά, το δοθέν πέναλτι εκτέλεσε ο Μπάχα και απέκρουσε σε κόρνερ ο Καπετανάκης . Ακολούθησε το 5ο γκολ του Πανηλειακού στο 49΄ όταν ο Σωτηρόπουλος μπήκε στην περιοχή, τον ανέτρεψε ο Παπαστεργίου και το πέναλτι εκτέλεσε επιτυχώς ο Πλαστουργός (0-5).

 

Κόκκινη ο Χατζηστάμου

Στο 76΄ έγινε η φάση του αγώνα όταν ο Σκοζάι με απίθανες ντρίμπλες μπήκε στην περιοχή, σούταρε δυνατά και απέκρουσε εκπληκτικά ο Βόσσος. Το παιχνίδι έκλεισε η δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) που πήρε ο Χατζηστάμου στο 80΄ , επειδή διαπληκτίστηκε με αντίπαλό του. Αυτό ήταν και το μελανό σημείο του αγώνα.

Από τους νικητές ξεχώρισαν Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Στούπης, Πλαστουργός και κορυφαίος ο Φώτης Παναγόπουλος που για δεύτερη συνεχή φορά αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή. Από τον Ηλειακό, που είναι μια ομάδα με μέλλον, ξεχώρισαν οι Σταματόπουλος, Μουσερής και Τσουκαλάς.

 

Ηλειακός Λ.: Βόσσος, Σταματόπουλος, Στριγγάς, Παπαστεργίου, Κόστα, Τριτάρης (85΄ Α. Παναγιωτόπουλος), Μπάχα, Ν. Κουρής, Μουσερής, Τσουκαλάς, Ν. Παναγιωτόπουλος (87΄ Θ. Κουρής).

 

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Παπαπέτρου (46΄ Βουργουντζής), Χατζηστάμου, Παναγιωτόπουλος, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς (46΄ Μπουρνέλης), Σκοζάι, Στούπης, Παναγόπουλος, Πλαστουργός, Σωτηρόπουλος (58΄ Γκουβέρος).

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος