FOLLOW US: facebook twitter

Ηλίας Φωτόπουλος: «Ήμασταν βελτιωμένοι…»

Ημερομηνία: 12-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας μπορεί να μη νίκησε τον Τσικλητήρα το Σάββατο (0-0), αλλά όπως τόνισε χθες στην «Πρωινή» ο τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Φωτόπουλος, ήταν βελτιωμένος εν συγκρίσει με τα δύο προηγούμενα φιλικά ματς. «Ήμασταν βελτιωμένοι στο φιλικό με τον Τσικλητήρα. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία αλλά επιθετικά δεν κινηθήκαμε τόσο καλά.

Δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα οι επιθετικοί μας, ενώ και το πολύ σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου δεν μας επέτρεψε να αναπτυχθούμε όπως θέλουμε και μπορούμε. Είμαι πάντως ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών μου και αν συνεχίσουμε έτσι θα παρουσιαστούμε αρκετά ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο έμπειρος προπονητής του ΠΑΟΒ.

Με Αστέρα το Σάββατο

Το επόμενο φιλικό για τους «πράσινους» της Βουπρασίας είναι το προσεχές Σάββατο με τον Αστέρα Αμαλιάδας, στο Γρ. Καλάκος. Ένα πολύ δυνατό τεστ για τον ΠΑΟΒ, απέναντι στους πολύ ενισχυμένους «βυσσινί» που θεωρούνται το πρώτο φαβορί για την 1η θέση του Ομίλου. Σε αυτό το παιχνίδι, αναμένεται να επιστρέψει ο Περικλής Πολίτης που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στο πέλμα και δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Τσικλητήρα. Τραυματίας είναι και ο τερματοφύλακας Γιώργος Λαδάς (θλάση στον τετρακέφαλο) και θα επιστρέψει σε δέκα μέρες περίπου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος