FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Ικανοποίηση Καβακά

Ημερομηνία: 12-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Τίμος Καβακάς έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του στο φιλικό με τα Τρίκαλα, ενώ φημολογείται προσπάθεια απόκτησης του Βαλιού (ένθετη φωτό).

 

Σενάρια περί ενίσχυσης στην άμυνα με Βαλιό

Ο Αστέρας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο φιλικό της Κυριακής με τα Τρίκαλα, παρά την ήττα με 2-0, κόντρα σε μια ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Ο τεχνικός του Αστέρα, Τίμος Καβακάς, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του:
«Παίξαμε με μια ποιοτικότατη ομάδα η οποία κάνει πρωταθλητισμό στη Β΄ Εθνική.

Είμαι ευχαριστημένος, με δέκα μέρες δουλειά, τα παιδιά προσπάθησαν. Η διαφορά κατηγορίας ήταν εμφανής. Δημιούργησε ο αντίπαλος τέσσερις ευκαιρίες έκανε δυο γκολ, δημιουργήσαμε τρεις ευκαιρίες δεν κάναμε καμία. Δεν μπορώ να έχω παράπονα τη δεδομένη στιγμή. Η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε κατά κάποιο τρόπο και την ομάδα.

Δεν ανησυχώ για την έλλειψη ρυθμού. Ήταν επιλογή μας να μείνουμε χωρίς κάποιο φιλικό για να δουλέψουμε κάποια πράγματα στην τακτική, παρά να κάνουμε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι. Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το φιλικό, με υψηλό δείκτη δυσκολίας, ένα αξιόπιστο δείγμα, μέσα από το οποίο μπορούσαμε να δούμε καλύτερα και τις αδυναμίες μας».

 

Ζήτησε κλειδάριθμο

Επόμενο φιλικό για τον Αστέρα το Σάββατο στη Βάρδα με τον ΠΑΟΒ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως χθες ο σύλλογος απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ ζητώντας κλειδάριθμο κατά την κλήρωση της προσεχούς Δευτέρας, ώστε να μην παίζει με τον Πανηλειακό εντός έδρας, την ίδια αγωνιστική ημέρα.

Κοιτάζει Βαλιό

Στα μεταγραφικά ο Αστέρας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού Στρατή Βαλιού, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Λαμία (πήρε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ) ενώ κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Καλλονή. Ο Αστέρας ψάχνει ένα στόπερ ακόμα και δεν αποκλείεται να φέρει το Βαλιό στην Αμαλιάδα, γεγονός που θα αποτελέσει άλλη μια μεγάλη μεταγραφή για τους «βυσσινί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος