FOLLOW US: facebook twitter

Η ΕΠΣΗ θέτει εκτός πρωταθλήματος την Πρόοδο Σαλμώνης!

Ημερομηνία: 04-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τον αποκλεισμό της Προόδου Σαλμώνης από το προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας γνωστοποίησε με απόφασή της η ΕΠΣ Ηλείας, εάν το μέλος της κ. Σταθόπουλος Πέτρος δεν ανακαλέσει την αγωγή, που έχει καταθέσει στις 27-07-2017, εντός 30 ημερών από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης της Ε.Ε./ΕΠΣΗ και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση.

Η διοργανώτρια επικαλείται παράβαση του Καταστατικού της ΕΠΣΗ και του ΚΑΠ. Παράλληλα, επιβάλλει στον κ. Σταθόπουλο Πέτρο επιβάλλει ποινή απαγόρευσης σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο Αναλυτικά η απόφαση, όπως κοινοποιήθηκε:

«Η Ε.Ε/ΕΠΣΗ με την υπ. αρ. 12/23-08-2017 συνεδρίασή της ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

I. Στον κ. Σταθόπουλο Πέτρο επιβάλλει ποινή απαγόρευσης σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο (άρθρο 35 παρ.2γ,ii Κ.Α.Π.).

II. Στο σωματείο Α.Π.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ επιβάλλεται η ποινή του άρθρου 35 παρ 2γiii,2α Κ.Α.Π.

a. Προειδοποίηση και απαγόρευση μεταγραφών για την αμέσως επόμενη μεταγραφική περίοδο.

b. Ποινή αποκλεισμού από τους αγώνες του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας εάν το μέλος του κ. Σταθόπουλος Πέτρος δεν ανακαλέσει την αγωγή που έχει καταθέσει στις 27-07-2017 εντός 30 ημερών από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης της Ε.Ε./ΕΠΣΗ και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση». Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Π. Σταθόπουλος, μέλος της Προόδου έχει καταθέσει αγωγή με την οποία ζητά την επανάληψη των εκλογών στην ΕΠΣ Ηλείας, επικαλούμενος παρατυπίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος