FOLLOW US: facebook twitter

Επανάσταση… Χειροτεχνίας!: 24-25 Μάρτη 2η έκθεση δημιουργίας χειροποίητων ειδών στο χώρο της γιορτής σταφίδας στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 13-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ένα διήμερο γεμάτο χειροτεχνίες στο χώρο της γιορτής σταφίδας στην Κρέστενα, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά «Το λειρί του κόκορα» της Πηνελόπης Καλογεροπούλου όπου συμμετέχουν όλες οι γυναίκες που δημιουργούν και ασχολούνται με χειροποίητα είδη, στις 24 και 25 Μαρτίου. Έτσι, στην έκθεση χειροτεχνίας θα μπορεί ο καθένας να βρει χειροποίητα είδη κάθε κατηγορίας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και πολλά δωρεάν εργαστήρια χειροποίητων κατασεκυών και τεχνικών, εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις, ένα διήμερο γιορτής στην Κρέστενα.

Όπως τονίζει η διοργανώτρια της έκθεσης «Για μια ακόμα χρονιά μαζευτήκαμε, εμείς οι φίλοι της χειροτεχνίας με έναν και μόνο στόχο–> Να σας βάλουμε και εσάς στον δικό μας κόσμο! Στον κόσμο της χειροτεχνίας. Σε έναν κόσμο που αποτελεί το βάλσαμο, που σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση,σε οπλίζει με υπομονή και επιμονή,σου διδάσκει ότι υπάρχουν λύσεις για όλα και φυσικά σου γνωρίζει ανθρώπους που δεν θα γνώριζες!

Είναι μαγικός ο κόσμος μας, και θελουμε να βάλουμε όσους περισσότερους γίνεται μέσα!!! Για αυτον ακριβώς τον λόγο, και θα εκθέσουμε αλλά και θα διδάξουμε!
Θα εχουμε υπέροχα χειροποίητα είδη, κάθε κατηγορίας!Από κοσμήματα και σαπούνια μέχρι λαμπάδες! Κάθε εκθέτης διαφορετικός, κάθε έργο ξεχωριστό,που καλύπτει όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις!

Θα έχουμε εργαστήρια..Πολλά εργαστήρια! Δωρεάν Εργαστήρια! Για κάθε παιδί αλλά και ενήλικο που θέλει να συμμετάσχει!
Και φυσικά εκπλήξεις..Πολλές εκπλήξεις..μουσικές..χορευτικές.. 😉

Για όλους εμάς αυτό το διήμερο θα είναι μια γιορτή..Σας προσκαλούμε λοιπόν στην Γιορτή μας και σας εγγυόμαστε ότι θα είναι μια ακόμα εμπειρία μοναδική για όλους μας! «

Σάββατο 24 Μαρτίου 10 πμ – 6 μμ

Κυριακή 25 Μαρτίου 10 πμ- 9 μμ

Χώρος γιορτής σταφίδας

Να σημειώσουμε ότι το «λειρί του κόκορα» διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη γιορτή χειροτεχνίας, πέρυσι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου για να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, αφιερωμένη στην τέχνη και τα παιδιά και πραγματικά ήταν πολύ επιτυχημένη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος