FOLLOW US: facebook twitter

Επαγγελματικός-Τουριστικός Οδηγός Δήμου Ήλιδας: «Αυτό που θες… εύκολα θα βρεις»

Ημερομηνία: 26-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η από κοινού παρουσίασή του με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας

Την έκδοση του Επαγγελματικού-Τουριστικού Οδηγού Δήμου Ήλιδας, παρουσίασαν οι συντελεστές της προσπάθειας αυτής, Γιώργος Ζαφειρόπουλος και Νίκος Διονυσόπουλος. Στην παρουσίαση του οδηγού, παρευρέθηκε και το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, το οποίο επισήμανε τη στήριξή του σε αυτή την προσπάθεια προώθησης και ανάδειξης των επιχειρήσεων του Δήμου Ήλιδας. Κεντρικό σλόγκαν της έκδοσης αυτής, είναι «Αυτό που θες… εύκολα θα βρεις».

Οι δημιουργοί αυτής της έκδοσης, Γιώργος Ζαφειρόπουλος και Νίκος Διονυσόπουλος, ανέφεραν: «Ο έντυπος επαγγελματικός – τουριστικός οδηγός Δ. Ήλιδας που εκδίδουμε θα παρέχει συγκεντρωμένες και επιλεγμένες πληροφορίες επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Θα είναι εύχρηστος, λειτουργικός, καλαίσθητος και πολυτελής, μα προπαντός πλήρης και έγκυρος. Στις σελίδες του θα βρείτε συγκεντρωμένα τα στοιχεία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρο τον Δήμο Ήλιδας  καθώς και πληροφορίες σχετικά με πληροφορίες αυτών. (sites, emails, τηλέφωνα)».

Έκδοση…

Την έκδοση και παραγωγή του επαγγελματικού – τουριστικού οδηγού  Δ .Ήλιδας  έχουν αναλάβει σε μια ιδιαίτερα αξιοσημείωτη συνεργασία οι μεγαλύτερες και πιο τεχνολογικά εξοπλισμένες τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Ήλιδας.(POLYXROMO advertising-ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ , PRESSTIGE print & design services, Γραφικές τέχνες ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ).

Ποιοι θα προβάλλονται…

Στον έντυπο επαγγελματικό –τουριστικό οδηγό Δ. Ήλιδας προβάλλονται επαγγελματίες που θα έχουν ενεργές επιχειρήσεις στο Δήμο Ήλιδας και θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Ποιοι θα τον χρησιμοποιούν…

Ιδιώτες και επαγγελματίες οι οποίοι αναζητούν για ικανοποίηση των αναγκών τους προϊόντα και υπηρεσίες από επιλεγμένες επιχειρήσεις σε όλο τον Δήμο Ήλιδας και όχι μόνο.

Διανομή…

Θα φτάσει στην επιχείρηση και το γραφείο σας δωρεάν! Θα διανέμεται δωρεάν σε κάθε επιχείρηση και επαγγελματία, κρατικούς φορείς, επιμελητήρια, συλλόγους. Επίσης θα μπορείτε να τον βρείτε στην έδρα των επιχειρήσεών μας και σε επιλεγμένα σημεία της πόλη καθώς και σε events που θα διοργανωθούν με την έκδοση αυτού.

Φιλοδοξία

Καταλήγοντας αναφορικά με τον οδηγό, οι ιθύνοντες υπογραμμίζουν: «Πιστεύουμε ότι όλες οι επιχειρήσεις του Δήμου μας θα αγκαλιάσουν αυτή μας την νέα κίνηση, αφού σκοπός δεν είναι η έκδοση ενός ακόμα οδηγού, για κερδοσκοπικούς λόγους αλλά η τόνωση της πολύπαθους τοπικής αγοράς του Δήμου Ήλιδας, λόγω κρίσης και αθέμιτου ανταγωνισμού. Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες  για το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον που έχουν δείξει. Ας στηρίξουμε λοιπόν όλοι τον δήμο μας, Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!».

Αγκαλιάζει την προσπάθεια ο Εμπορικός Σύλλογος

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, Νίκος Σαψάλης, ανέφερε: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, αγκαλιάζει την πρωτοβουλία της έκδοσης του επαγγελματικού οδηγού του Δήμου Ήλιδας. Προσπαθεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να είναι γραμμένα στο ευρετήριο αυτό.  Σε ό,τι χρειαστεί η προσπάθεια αυτή, μια σημαντική έκδοση, θα είμαστε κοντά του. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, αλλά και τα μέλη του συλλόγου, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια».

Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, Γιάννης Γεωργακόπουλος, με αφορμή αυτή την προσπάθεια υπογράμμισε: «Στηρίζουμε αυτό το μεγάλο ευρετήριο της Αμαλιάδας, Ήλιδας, Κουρούτας, της πόλης μας, ένα μεγάλο επαγγελματικό και τουριστικό οδηγό που θα εκδοθεί. Είναι για την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας και της Ήλιδας κάτι σημαντικό για την πόλη μας και θα πρέπει να αγκαλιάσουν όλοι αυτή την προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της Αμαλιάδας για την Αμαλιάδα, για τους πολίτες της Αμαλιάδας και τα μαγαζιά της Αμαλιάδας. Θέλουμε όλους να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσουν. Τόσο τα παιδιά που βγάζουν αυτό τον οδηγό, όσο και εμάς που τα στηρίζουμε. Ελπίζουμε να κάνει ο καθένας ό,τι μπορεί καλύτερο για την πόλη της Αμαλιάδας».

Ο Ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Φώτης Νικολόπουλος, τόνισε:

«Είμαστε και εμείς κοντά σε μια προσπάθεια που γίνεται από τοπικές επιχειρήσεις, γα ένα επαγγελματικό οδηγό που θα αφορά την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, τόσο την Κουρούτα,  όσο και όλη την περιφέρεια. Είμαστε και εμείς αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα τη στηρίξει και το αποτέλεσμα θα είναι όσο το δυνατόν καλύτερο για τα μαγαζιά και την πόλη».

Χριστοδουλόπουλος: «Προβολή και ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων»

Ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, χαιρέτισε αυτή την έκδοση και ανέφερε:

«Η νέα αυτή προσπάθεια για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Επαγγελματικού Οδηγού εντός ορίων του Δήμου Ήλιδας αναμένεται να αποτελέσει ένα βασικό εγχειρίδιο στα χέρια των δημοτών και των επισκεπτών μας, που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην προβολή και την ανάδειξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Ο Δήμος μας χαιρετίζει όλες τις προσπάθειες που ως σκοπό έχουν την παροχή προβολής στους επαγγελματίες, ενώ μέσω του ευρετηρίου όλοι θα είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση και να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των καιρών μας.

Όπως ενημερωθήκαμε από τους εμπνευστές της προσπάθειας, κύριο στόχο της αποτελεί –μεταξύ άλλων– η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της εταιρικής ταυτότητας και γενικότερα της θέσης των επιχειρήσεων στην τοπική αγορά. 

Η εγγύηση για την επιτυχία ανάλογων εγχειρημάτων καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, όπως το άρτια καταρτισμένο ευρετήριο, η χρήση υψηλής τεχνολογίας, ο σεβασμός και η προσοχή με την οποία αντιμετωπίζονται οι ανάγκες των πελατών, αλλά πάνω απ’ όλα το αίσθημα προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Εμείς διαχρονικά στηρίζουμε τις προσπάθειες ολοκληρωμένης υποστήριξης των δημοτών, μέσω της παροχής καινοτόμων λύσεων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος