FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Τάκη Αντωνακόπουλου στις πληγείσες περιοχές του δήμου Πύργου: Προέχει η αποκατάσταση του οδικού δικτύου

Ημερομηνία: 14-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38893″ img_size=”full”][vc_column_text]Τα τοπικά διαμερίσματα Γουμέρου και Αγίας Αννας επισκέφθηκε ο Τάκης Αντωνακόπουλος συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Βαρελά και μέλη της παράταξης.

Είδε από κοντά τις ζημιές που έγιναν στο αγροτικό οδικό δίκτυο σε καλλιέργειες και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Το βράδυ είχε συνάντηση με τους κατοίκους στα  καφενεία των χωριών.

Δέχτηκε έντονες διαμαρτυρίες για την ολιγωρία και αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την αποκατάσταση της βατότητας του Αγροτικού οδικού δικτύου.

Ο κ. Αντωνακόπουλος προτείνει στο Δήμαρχο και στη Δημοτική Αρχή άμεσα να ανατεθούν σε ιδιωτικά συνεργεία η αποκατάσταση του Αγροτικού δικτύου και η δαπάνη να επιβαρύνει τη Γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης προτείνει την αξιοποίηση του Τάγματος Μηχανικού του Στρατού Ξηράς (πρώην Μομα).

Αυτή αυτή την πρόταση για τις περιπτώσεις που προκύπτουν από ακραία καιρικά φαινόμενα είχε καταθέσει και παλαιότερα ως βουλευτής ο κ. Αντωνακόπουλος.

Είχε γίνει τότε αποδεκτή από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Προϋπόθεση είναι η ύπαρξη πρότασης από φορέα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τέλος προτείνει  άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εξέταση της διαμορφωθείσας κατάστασης[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot