FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη ξένων μαθητών από το Erasmus στο Λάτσειο

Ημερομηνία: 06-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51492″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο επισκέφθηκαν χθες, μαθητές του 2ου Γυμνασίου Πύργου αλλά και σχολείων από την Πολωνία, τη Σλοβακία, την Ιταλία και τη Βουλγαρία συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmous.

Ο Δ/ντής του 2ου Γυμνασίου κ. Γεώργιος Κομιώτης και οι καθηγήτριες του σχολείου Παρασκευή Ανδρουτσοπούλου, Αθηνά Παναγούλια  και Αικατερίνη Ζούνη, συνόδευσαν τους ξένους καθηγητές και τους μαθητές κατά την επίσκεψή τους στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος της πόλης Γαβρίλης Λιατσής και η Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών Αντωνία Παπανικολάου.

Κατά την επίσκεψή τους  οι καθηγητές είχαν την  ευκαιρία να επισκεφθούν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ο Δήμαρχος Πύργου τους μίλησε για την ιστορία της πόλης μας και να ξεναγηθούν από υπάλληλο του Δήμου στην αίθουσα Λαογραφικών Στοιχείων. Στο τέλος της συνάντησης αντάλλαξαν δώρα και αναμνηστικές φωτογραφίες.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1517851221172-765deea9-a494-3″ include=”51493,51494,51495″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot