FOLLOW US: facebook twitter

Αισιοδοξία για το 2018: Έκοψε την πίτα της η ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία: 06-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε κλίμα αισιοδοξίας για το μέλλον και με την ελπίδα ότι η μνημονική περίοδος εξαντλείται τους επόμενους έξι μήνες, ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, έκοψε το απόγευμα της Κυριακής, την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στον Πύργο.

Πολλά μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν το κόμμα και την κυβέρνηση ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου που ξεκίνησε χθες στην Πάτρα.

Ο κ. Μπαξεβανάκης αναγνωρίζοντας ότι ο λαός τα φέρνει δύσκολα, όπως χαρακτηριστικά είπε, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έξοδο από την εποχή των μνημονίων, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση δουλεύει πολύ γι’ αυτή την εξέλιξη, …έτσι ώστε τον Αύγουστο να περάσει η χώρα σε μια νέα εποχή, που δε θα έχει πάνω από το κεφάλι της σε καθημερινή βάση τους δανειστές και ότι αυτό συνεπάγεται.

«Να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για μια καλύτερη ζωή εδώ στην πατρίδα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό της η συντονίστρια της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Πύργου Βούλα Λιανού, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη, ευχήθηκε να έχουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον στο οποίο θα καταφέρουμε περισσότερα πράγματα αφού βγούμε από αυτά που μας κρατάνε δέσμιους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος