FOLLOW US: facebook twitter

Επέστρεψε στις νίκες με «τεσσάρα»

Ημερομηνία: 06-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa

Δόξα Ν.Μανολάδας-Εθνικός Αμπελοκάμπου   4-0

Η Δόξα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με το Χάβαρι και τη βαριά ήττα από τον Πανηλειακό στο Κύπελλο, επέστρεψε στις επιτυχίες με εμφατικό τρόπο, κόντρα στον Εθνικό Αμπελοκάμπου (4-0).

Μόλις στο 5ο λεπτό  ο Φλίγκος απέκρουσε το σουτ του Δημητρόπουλου αλλά στην επαναφορά ο γκολκίπερ του Εθνικού ανέτρεψε τον Σάββα Αντωνόπουλο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο… παθών  και έκανε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Αυγερινός έκανε μια από τις γνωστές επελάσεις του, πέρασε όποιον βρέθηκε στο… διάβα του και σκόραρε για το 2-0.

Στο 80΄, Καταβάτης και Μηλαδόπουλος συνδυάστηκαν ωραία,  με τον τελευταίο να σκοράρει με πλασέ (3-0). Το τελικό 4-0 σημείωσε στο 87΄ ο πολύπειρος Βασίλης Παρασκευόπουλος.

Δόξα: Κανελλόπουλος, Μπάμιατζης, Σιούλας, Σοφιανόπουλος, Κανελλόπουλος, Αυγερινός, Κ.Στ. Δημητρόπουλος, Καταβάτης, Αντωνόπουλος (78΄Παρασκευόπουλος), Καζαντζής, Βέρρας (33΄λ.τρ. Κ.Π. Δημητρόπουλος – 66΄λ.τρ. Μηλαδόπουλος).

 Εθνικός: Φλίγκος, Αγγελόπουλος, Ηλιόπουλος, Τσίτσος, Διαμαντόπουλος, Λιούρης, Νικολόπουλος, Κ. Τσακοπιάκος, Παναγιωτόπουλος (80΄Κότσι), Κουρκουμέλης, Σπηλιωτόπουλος (66΄Κοκολάκης).

Έκτακτη Γ.Σ. την Τετάρτη

Έκτακτη Γενική Συνέλευση προκήρυξε για μεθαύριο Τετάρτη η Δόξα Ν.Μανολάδας. Η ανακοίνωση του Δ.Σ. αναφέρει: «Το Δ.Σ του συλλόγου Δόξας Ν.Μ. προσκαλεί τα μέλη και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κοινοτικό κατάστημα της Νέας Μανωλάδας την Τετάρτη 08/03/2016 και ώρα 19:30 με θέματα:

  1. Οικονομικός απολογισμός χρήσεως περιόδου 1/8/2016 – 31/12/2016.

2.Οικονομικός Προϋπολογισμός χρήσεως περιόδου 1/1/2017 – 31/05/2017.

  1. Τον προγραμματισμό που έγινε και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην οποία έχουμε μερίδιο ευθύνης ΟΛΟΙ!!! Η ομάδα είναι σύλλογος και δεν έχει ονοματεπώνυμα, ούτε διακριτικά, έχει την ανάγκη και την στήριξη ΌΛΩΝ μας ώστε να έχει παρόν και μέλλον. Η παρουσία σας κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ώστε να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις για την βιωσιμότητα της επόμενης ημέρας πριν να είναι αργά για το ιστορικό μας σωματείο.
    Ο φίλαθλος κόσμος της Νέας Μανωλάδας ήρθε η ώρα να στηρίξει κι εμπράκτως την ομάδα και να αποδείξει την αγάπη του, καθώς και να μην επιτρέψει να διαλυθεί αυτό που με τόσο κόπο δημιουργήθηκε αυτά τα χρόνια».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος