FOLLOW US: facebook twitter

Άλμα εξάδας…

Ημερομηνία: 06-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

Ο Αστέρας κέρδισε και την Αχαϊκή (1-0) και ανέβηκε στην 6η θέση

Ο Αστέρας, μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους, πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του, επί της Αχαϊκής αυτή τη φορά (1-0), έμεινε αήττητος για πέμπτο σερί ματς (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) και σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Λάζαρου Σέμου ήταν συμπαγής αμυντικά σε άλλο ένα παιχνίδι, δεν απειλήθηκε από τη φορμαρισμένη Αχαϊκή του Αλέξη Γαβριλόπουλου και με μια άπιαστη κεφαλιά του Γκατιάγκα στο 67΄ πήρε τη μεγάλη νίκη. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μάχες κέντρου. Στο α΄ ημίχρονο η μοναδική αξιόλογη φάση έγινε στο 43ο λεπτό. Ο Μπαρμπαρούσης σούταρε από το ύψος του πέναλτι έχοντας μπροστά του αμυντικούς της Αχαϊκής, ο Δρακόπουλος απέκρουσε με τα πόδια και στην αντεπίθεση ο Μικελάτος μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Τσάμη, σούταρε δυνατά αλλά έπεσε στην αριστερή του γωνία ο γκολκίπερ του Αστέρα και απέκρουσε σε κόρνερ.

Λυτρωτής ο Γκατιάγκα

Στην επανάληψη, ο Αστέρας πήρε μέτρα στο γήπεδο. Ανέβηκε πιο ψηλά για να πιέσει την άμυνα της Αχαϊκής και στο 67΄ ευτύχησε να σκοράρει. Ο Μπουτσικάκης εκτέλεσε πολύ ωραία φαλτσαριστά κόρνερ από αριστερά, στο κέντρο της άμυνας και ο Γκατιάγκα πήδησε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά, έγραψε το 1-0. Από κει και πέρα, η Αχαϊκή δεν αντέδρασε στο γκολ, δεν δημιούργησε υποψία ευκαιρίας μπροστά στον εξαιρετικά στημένο Αστέρα και οι βυσσινί πήραν εύκολα το τρίποντο. Μάλιστα, στο 83΄ ο Θανάσης Αντωνόπουλος, λίγο έλειψε να καθαρίσει το ματς, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουτσικάκη, σούταρε από αριστερά μέσα στην περιοχή αλλά ο Δρακόπουλος απέκρουσε. Καλύτεροι από τον αναγεννημένο Αστέρα οι Γκατιάγκα, Μπουτσικάκης, Αρβανίτης, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς.

Επεισόδια μεταξύ οπαδών

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 12 λεπτά καθυστέρηση, λόγω επεισοδίων στην εξέδρα ανάμεσα σε οπαδούς του Αστέρα και της Αχαϊκής (50 περίπου Αχαγιώτες ταξίδεψαν στην Αμαλιάδα). Η αστυνομική δύναμη ήταν ισχνή και οι οπαδοί των δύο ομάδων κατέβηκαν από την εξέδρα και συνεπλάκησαν για 5 περίπου λεπτά, μέχρι να επέμβουν οι άνδρες της Αστυνομίας. Ο διαιτητής βλέποντας τα επεισόδια, δεν ξεκίνησε το ματς στην ώρα του, κάτι που έκανε όταν ηρέμησαν τα πνεύματα.

Αστέρας: Τσάμης, Μπουτσικάκης, Κασάπης (87΄ λ.τρ. Μπράβος), Μπαρδούσης, Αρβανίτης, Μπουζούρας, Μπαρμπαρούσης (78΄ Αντωνόπουλος), Σταθάτος (55΄ Παρασκευόπουλος), Μελετίδης, Γκατιάγκα, Οντβόνγκ.

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος (74΄ Μετζελόπουλος), Στεφανόπουλος, Σωτηρόπουλος, Χαρίζι, Κωνσταντόπουλος (13΄ λ.τρ. Αποστολόπουλος), Σπυρόπουλος (70΄ Αγγελόπουλος), Γεωργόπουλος, Κωστούλας, Μικελάτος, Λαμπρόπουλος.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος