FOLLOW US: facebook twitter

Εξαιρετικό αφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκη στη Δίβρη

Ημερομηνία: 22-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36686″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά από το Πνευματικό Κέντρο Δίβρης

Μια εξαιρετική γιορτή πολιτισμού – μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Σάββατο το απόγευμα στη Δίβρη, το Πνευματικό κέντρο Δίβρης, με σπουδαίες ομιλίες, τραγούδια του Μάνου και παρουσίαση έκθεσης σπάνιων βιβλίων.

Ο εξαιρετικός Μπάμπης Βελισσάριος μάγεψε το κοινό με τη συνοδεία των μαγικών δακτύλων του Δαυίδ Ναχμία στο πιάνο, ενώ η  εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Λαοκράτη Βααση με θέμα «ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ» ΣΤΗΝ Οικονομική- Ηθική και Πνευματική κρίση, χαιρετισμό από τον Σωτήρη Σωτηρόπουλο εκ μέρους του Πνευματικού Κέντρου Δίβρης και ακολούθησε βράβευση εκπαιδευτικών που τίμησαν στο παρελθόν και τιμούν σήμερα την Δίβρη, του Αθανάσιου Φωτόπουλου, του Τάσου Βασιλείου, του Λαοκράτη Βάσση και της Αγγελικής Μανιαδάκη. Ακολούθησαν τα  εγκαίνια της Έκθεσης της εντυπωσιακής συλλογής παλαιών βιβλίων της Αγγελικής Μανιαδακη στη Βιβλιοθήκη Δίβρης.

Ο κ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος σε ανάρτησή του στο fb  γράφει μεταξύ άλλων ότι «Ειναι η πρωτη φορά που ενοιωσα τόσο έντονα, ένα παράξενο συναίσθημα μετα τη χτεσινή μαγική βραδιά την ΓΙΟΡΤΗ-μουσικό αφιέρωμα στον Μανο Χατζιδακι, και τα υπόλοιπα δρώμενα που εκτυλίχτηκαν στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΒΡΗΣ. Συναίσθημα ανάμικτο από ικανοποίηση, περηφάνια, συγκίνηση, πατριωτισμό, αγάπη, απαντοχή.

Όχι τόσο για τα καλα λογια που ακούστηκαν για μενα, αλλα γιατι αυτή η Διβρη που τοσο πολύ κι εγω έχω κατηγορήσει για κάποιες “παρασπονδίες”, χτες έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και αποθεώθηκε στη συνείδηση των συμμετασχόντων στο 3ωρο της πολιτιστικής και μουσικής πανδαισίας..»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος