FOLLOW US: facebook twitter

«Ενωμένοι για την ανάπτυξη της Νέας Φιγαλείας»: Η τοπική κοινότητα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Ημερομηνία: 16-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Τοπική Κοινότητα Νέας Φιγαλείας παρουσία κατοίκων, φορέων, συλλόγων, σωματείων, δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης που παραβρέθηκαν στο Δημαρχείο Φιγαλείας όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Το κτήριο γέμισε από κόσμο μετά το κάλεσμα της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ολυμπίας Κατσάμπουλα προς κατοίκους και συλλόγους αλλά και επίσημους καλεσμένους από όλη την Ηλεία. Κοινό μήνυμα και μοναδική ευχή της προέδρου όλοι ενωμένοι το νέο έτος για το καλό και την ανάπτυξη της Νέας Φιγαλείας.

Στην εκδήλωση κοπής, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και φορέων, μεταξύ άλλων η αναπληρωτής δήμαρχος Ζαχάρως- Φιγαλείας Αθηνά Γαλάνη, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κόσσυφας, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή Ηλείας Γιάννη Κουτσούκου, Γιώργος Καραστέργιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ναυτικού Ηλείας, Αντιπλοίαρχος Ε.Α Π.Ν Ζώης Υφαντής μαζί με τον αντιπρόεδρο Αντιπλοίαρχο Ε.Α Π.Ν Αναστάσιο Αράπογλου, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Σάκης Αντωνόπουλος, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος