FOLLOW US: facebook twitter

Εντυπωσιακή παράσταση από τη «Χοροκίνηση»

Ημερομηνία: 12-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

-Έκλεψε τις εντυπώσεις ο παγκοσμίου φήμης κιθαρίστας Alejandro de Chacon

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά η παράσταση σταθμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, του αθλητικού, πολιτιστικού, χορευτικού ομίλου «Χοροκίνηση».

Η δημιουργικότητα και η έμπνευση για το καλύτερο αποτέλεσμα σαφώς δεν έλειψαν, δημιουργώντας ένα μοναδικό υπερθέαμαγια το κοινό της πόλης μας, αλλά και για τους συμμετέχοντες. Χοροί από όλο τον κόσμο που διδάσκονται αποκλειστικά στην «Χοροκίνηση», αλλά και μία μεγάλη γκάμα γυμναστικών επιδείξεων από όλες τις ηλικίες δημιούργησαν και φέτος μια χορευτική παράσταση που αντίστοιχή της δεν έχει υπάρξει.

Τις χορευτικές τους δυνάμεις ένωσαν χορευτές κάθε ηλικίας, υπό την καθοδήγηση της Πόπης Παναγοπούλου, η οποία είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης. Τμήματα μοντέρνων χορών, όπως bachata-salsa, latin, swing, tango, flamenco, orientalκαι tribalκαθώς και παιδικά τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής, γενικής γυμναστικής και ακροβατικής γυμναστικής παρέσυραν  το κοινό σε ένα εκπληκτικό ταξίδι από τα βάθη της Αιγύπτου μέχρι την Κούβα την Αργεντινή και την jazzμουσική σκηνή της Αμερικής του 1920.

Την παράσταση και φέτος έκλεψε ο καλεσμένος της παράστασης και παγκοσμίου φήμης κιθαρίστας Alejandro de Chacon, που συνόδεψε με τις μελωδίες του τις χορογραφίες του Flamenco, φέροντας μαζί του επί σκηνής την αυθεντική εμπειρία του Cuadro Flamenco για τους μαθητές της σχολής και το κοινό.

Η παράσταση αυτή έχει γίνει θεσμός τα τελευταία 11 χρόνια και έχει ως σκοπό την προώθηση και την ανάδειξη των προσπαθειών και των κόπων όλων των μελών της Χοροκίνησης. Αυτή η παράδοση συνεχίζεται και φέτος στην Χοροκίνηση, στην οδό Ξάνθου 2, με τα καινούρια τμήματα και οικογενειακές – συνδυαστικές και φοιτητικές προσφορές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος