FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Χάβαρι 2-1: Τρίτος με ανατροπή

Ημερομηνία: 29-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας νίκησε  χθες 2-1 με ανατροπή το Χάβαρι και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι «μελανόλευκοι» του Δημήτρη Διαμαντόπουλου προηγήθηκαν στο 15΄ με κοντινό σουτ του Μπατζακόπουλου, μετά από απόκρουση του Μικελόπουλου σε σουτ του Μαργαρώνη. Μάλιστα, ο Μπατζακόπουλος είχε άλλες δύο ευκαιρίες για το 0-2 στο α΄ ημίχρονο, αλλά την πρώτη φορά απέκρουσε ο Μικελόπουλος και τη δεύτερη σούταρε άουτ.

Στην επανάληψη ο Ενιπέας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και στο 60΄ ο Π. Τσίγκρηλας ισοφάρισε. Ώσπου στο 80΄ ήρθε η ανατροπή με κοντινή κεφαλιά του Μάζη ύστερα από σέντρα του Τσαντίλη και πρώτη κεφαλιά του Δαλαβούρα. Στο 90΄ ο Μπουρούκης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς δεν κατάφερε να νικήσει τον Μικελόπουλο, που απέκρουσε με τα πόδια.
Ενιπέας: Μικελόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (90΄ Κόσιφας), Κωτσάκης, Τσίγκρηλας Δ. (61’ Καραχάλιος), Γκρίλλας, Κύτταρης, Τσίγκρηλας Π. (77’ Μάζης), Τριανταφύλλης, Τριανταφυλλίδης (46’ Ραυτόπουλος).

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Χατζηγιάννης, Κοκκώνης, Ρούνης, Μπουντουβής, Μαργαρώνης Α. (86’ Πυλαρινός), Χριστόπουλος, Μαργαρώνης Σ., Σαφαρής (55’ Σπυρόπουλος – 75’ λ.τρ. Γιαννόπουλος), Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος