FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Θύελλα Πύργου 4-3: Νικητής στην πανδαισία, ο Ολυμπιακός

Ημερομηνία: 29-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως νίκησε σε ένα θεαματικό παιχνίδι τη Θύελλα Πύργου με 4-3. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν μόλις στο 5΄ με τον πρώην Θυελλιώτη, Ντάνιελ Έλιοτ και στο 30΄ η Θύελλα ισοφάρισε με τον Κουβελιώτη, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Νικολόπουλος, που αποκτήθηκε από τον Πέλοπα πριν λίγες μέρες, έκανε το 1-2. Το ημίχρονο τελείωσε 3-2 καθώς στο 43΄ ο Φώτης Αλεξανδρόπουλος σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπιμπή (2-2) και στις καθυστερήσεις ο Μπιμπής έγραψε το 3-2.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53΄ αποβλήθηκε ο Παπαγεωργίου λόγω εξύβρισης προς τον διαιτητή, όπως αναγράφεται στο φ.α. και στο 75΄ ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και σκόραρε με τον Γ. Κουρούβανη. Η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου μείωσε στο 86΄ στο τελικό 4-3, με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κουβελιώτης. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Κοζοκάρου από τον Χριστόπουλο.

 

Ολυμπιακός: Τζ. Άλλα, Ρηγόπουλος, Χριστόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος , Σπηλιωτόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουρούβανης (75 ’Ρουμελιώτης ), Έλιοτ, Μπιμπής, Σωτηρόπουλος.

Θύελλα: Σακελλαρίου( 15΄λ.τρ. Πάπα), Ι. Ντάβαρης, Παπαγεωργίου, Μπίρμπας, Βασιλακόπουλος (65΄Καράμπελας), Τζουβάνης, Παπαδάτος (53΄Κοζοκάρου), Ντάβαρης Δ. (26΄ Γιούρτας ), Νικολόπουλος, Κουβελιώτης, Διαμαντάκος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος