FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Μακρίσια 0-0: Αφλογιστία στο Λαντζόι

Ημερομηνία: 16-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας και τα Μακρίσια αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, χθες  στο Λαντζόι, στον αγώνα που έκλεισε τη 17η αγωνιστική  της Α1 Κατηγορίας. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα ισοβαθμεί στην 3η θέση με Ολυμπιακό Σαβαλίων και Δόξα Ν.Μανολάδας ενώ αυτή του Φώντα Μοσχογιάννη είναι ένα βαθμό πίσω από τις προαναφερθείσες ομάδες.

Η πρώτη μεγάλη φάση ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 13΄, με τον Γιώργο  Ηλιόπουλο να πασάρει στον  Μπάρκα και αυτός από το ύψος του πέναλτι να σημαδεύει το δοκάρι. Στο 27΄ ο Μπάρκας βρέθηκε ξανά σε θέση για γκολ αλλά τον πρόλαβε ο Κωτσάκης κι έβαλε την κόντρα.

Ο Ενιπέας ανέβασε την απόδοσή του στο τελευταίο τέταρτο του α΄ ημιχρόνου και είχε τρεις καλές φάσεις. Στο 39′ απευθείας φάουλ του Δαλαβούρα από πλάγια θέση πέρασε λίγο άουτ, στο 42′  ωραίο σουτ Δ. Τσίγκρηλα απομάκρυνε  σε κόρνερ ο Τσάμπρας και στο επόμενο λεπτό νέο σουτ του Δαλαβούρα η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενους και πέρασε κόρνερ.

Φάσεις και στο β΄ μέρος

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Παπαγεωργίου είχε κεφαλιά άουτ, ύστερα από κόρνερ του Γκρίλλα. Στο 60΄ ο Δαλαβούρας μπήκε από αριστερά στην περιοχή, σούταρε και απέκρουσε σωτήρια ο Τσάμπρας με τα πόδια. Από το σημείο εκείνο έπιασε καταρρακτώδης βροχή που δυσχέρανε τις προσπάθειες των παικτών. Στο 66΄ από φάουλ του Τριανταφύλλη είχαμε κεφαλιά του Τσίγκρηλα άουτ. Και στο 78΄ η έφοδος του Μούτσου ανακόπηκε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 82΄ νέα προσπάθεια του Μούτσου που μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Στο 90΄ ο Π. Τσίγκρηλας μπήκε στην περιοχή, κόπηκε από δύο αμυντικούς και ζήτησε πέναλτι αλλά ο διαιτητής Γκατζόπουλος δεν είδε παράβαση.

Κοντολογίς, ήταν ένας αγώνας πολύ δυνατός με τις ομάδες να έχουν μοιρασμένη την υπεροχή χωρίς να φτάσουν στο γκολ. Βέβαια η βροχή δυσχέρανε τις προσπάθειές τους ενώ ήταν φανερή η απουσία του Γιώργου Τσαντίλη στον Ενιπέα, κυρίως στη δημιουργία.

Από τους γηπεδούχους καλύτεροι οι αμυντικοί Δ. Τσίγκρηλας, Κωτσάκης, Κύτταρης, ο Τριανταφύλλης ενώ ο Π. Τσίγκρηλας αυτή τη φορά δεν τροφοδοτήθηκε. Από τον Α.Ο.Μ., που έδειξαν πολύ καλή εικόνα, κορυφαίος ο Τσίτσος και πολύ καλοί οι Γ. Ηλιόπουλος, Διονυσόπουλος, Μούτσος και Γκουβέρος. Ο διαιτητής Γκατζόπουλος κάποιες δύσκολες φάσεις τις πέρασε «ντούκου», ενώ για τη φάση του 90΄ που διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι πρέπει να πούμε ότι ήταν κοντά στη φάση. Τον αγώνα είδαν περίπου 200 θεατές, πολλοί από τους οποίους φίλοι του Α.Ο.Μ..

 

Ενιπέας: Μικελόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Δ. Τσίγκρηλας, Κωτσάκης, Κύτταρης, Γκρίλλας, Καραχάλιος (67′ Ραυτόπουλος) Π. Τσίγκρηλας, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης.

Μακρίσια: Τσάμπρας, Γ. Ηλιόπουλος, Φ. Ηλιόπουλος, Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Μπαλαούρας (69′ Μπατζάκας), Μούτσος, Σταματελάτος, Μπάρκας, Μάζης, Γκουβέρος.

Π.Κ.Τ.

Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

A1 DEDALOS SECURITY

Η βαθμολογία
(Σε 17 αγώνες)

 

Νίκη Τραγανού 39-6   43

Ξενοφών  40-13          37

Ενιπέας 37-14             34

Ολυμπιακός Σ. 23-10  34

—————————————-

Δόξα Ν.Μ. 27-15        34

Μακρίσια 27-16          33

Προοδευτική 19-15     30

Ολυμπιακός Ζ. 25-17  25

Αλφειός 23-20            22

Θύελλα 21-23             21

Χάβαρι 27-31              20
Κουρτέσι 21-36          18

Ηλειακός Λ. 18-29      14
————————————
Ατρόμητος Κ. 23-39   12
Πηνεία 18-53              8
————————————
Εθνικός Αμπελ. 0-51  –

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος