FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Φτηνή ήττα από την Κύμη

Ημερομηνία: 16-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Προσωπικά πίστευα πως ο Κόροιβος εύκολα ή δύσκολα θα έπαιρνε το ροζ φύλλο αγώνα στο παιχνίδι με την Κύμη. Το ίδιο πίστευαν και οι χίλιοι θεατές που κατέκλυσαν την Ήλιδα. Διαψευστήκαμε. Οι Ευβοιώτες καταπληκτικοί στην πρώτη περίοδο, πήραν διαφορά έντεκα πόντων (13-24) και τη διατήρησαν στις υπόλοιπες περιόδους, όταν οι ομάδες μοιράστηκαν τους πόντους!

*Αποδείχτηκε πως τίποτε δεν είναι εύκολο στο πρωτάθλημα. Η Κύμη πήρε εύκολα το ροζ φύλλο και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον. Ο Κόροιβος θα πρέπει στη συνέχεια να ανακάμψει. Δε χάθηκε. Δεν καταστράφηκε. Πρέπει όμως στη συνέχεια να προσέξει. Ο Κον και ο Φλόρβιους (τρομερά σωματικά προσόντα) να προσαρμοστούν από το τεχνικό επιτελείο.

*Δεν πρόσφερε ο Σαχπατζίδης λόγω τραυματισμού και ήταν κι αυτό ένα πρόβλημα. Άκουσαν κάμποσα οι ρέφερι για κάποια λάθη τους σε βάρος των «μπλε».

*Η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Η ομάδα πάει στα Τρίκαλα να παίξει ένα σημαντικό παιχνίδι. Ζόρικα τα πράγματα.

 

Πλησίασαν οι βυσσινί στην κορυφή

Εύκολο πέρασμα από το Ληξούρι έκαναν οι παίκτες του Αστέρα. Πέτυχαν άνετη νίκη (4-0) και πλησίασαν στους δύο βαθμούς το Βλαχιώτη. Το σημαντικότερο ήταν η πρώτη εμφάνιση του Μπουντόπουλου, που σκόραρε κιόλας, μετά την περιπέτεια με το δελτίο του. Άνετη νίκη, με πλουραλισμό στο παιχνίδι της η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου.

*Ο Πειραιώτης προπονητής έκανε ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο, ανάλογα και με τους διαθέσιμους παίκτες. Ξεκίνησε ο Μπουντόπουλος, ο Κυριάκος και ο Μαρουκάκης. Καλές οι εντυπώσεις για το Μπουντόπουλο (πέτυχε γκολ και είχε δοκάρι). Εύκολη νίκη με ευρύ σκορ και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ντεμπούτο έκανε και ο Αντωνόπουλος (Φίγκο).

 

Το θέμα Μπουντόπουλου

Εκτέθηκαν πολλοί με την έκδοση του δελτίου του Μπουντόπουλου. Την πλήρωσε ο Ανδρέας Σαμπανιώτης και πιστεύουμε πως ο μεγαλομέτοχος θα ξαναδεί το θέμα του. Γιατί εδώ ευθύνες έχει ακόμη και η Διοργανώτρια (ΕΠΟ και ΕΠΣΗ μαζί), γιατί πάνω απ’ όλα η πρώτη οφείλει να ενημερώνει και η δεύτερη να ρωτάει, ώστε να ενημερωθεί. Και δεν εννοούμε τους υπαλλήλους. Η Ένωση έχει και Γενικό και Πρόεδρο που έχουν υποχρέωση να συνδράμουν τα σωματεία. Τελικά τους έβαλε γυαλιά ο μεγαλομέτοχος. Πήρε το θέμα πάνω του κι έβγαλε το δελτίο του Μπουντόπουλου.

 

Το μη χείρον βέλτιστον

Το αρχαίο γνωμικό ταιριάζει απόλυτα στο προχθεσινό 1-1 του Πανηλειακού προς τον Αστέρα Βλαχιώτη. Οι «ερυθρόλευκοι» που για την ιστορία έπαιξαν με τη φανέλα του 1958, ισοφάρισαν την ομάδα από τη Λακωνία, έστω και στο τέλος του αγώνα. Δεν είναι τυχαία η ομάδα του Βλαχιώτη. Ήρθε εδώ αήττητη κι έφυγε αήττητη. Στο τέλος οι χίλιοι περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο έφυγαν ευχαριστημένοι από την εξέλιξη του αγώνα και το βαθμό της ισοπαλίας που χάρισε με ωραίο γκολ ο Μπουρλάκης (το δεύτερο φετινό του).

*Την πάτησαν οι ερυθρόλευκοι, γιατί οι Λάκωνες προηγήθηκαν πολύ νωρίς. Στη συνέχεια ώσπου να συνέλθουν πέρασε χρόνος και είναι ευτύχημα  που η άμυνα πήγε πολύ καλά και δεν δέχτηκε άλλο γκολ.

*Αυτή τη φορά ο Γ. Κούτσης τόλμησε αλλαγές και μάλιστα η πρώτη, που ήταν η είσοδος στον αγώνα του νεαρού Βουργουντζή, εξέπληξε. Στο ντεμπούτο του ο νεαρός ήταν καλός, άσχετα αν στο 90΄ έφυγε με κόκκινη.

*Μέτριος ο ρέφερι του αγώνα Ζαραβίνος που γέρασε στη Β΄ Εθνική. Έδειξε 10 κίτρινες. Ούτε λίγες ούτε πολλές. Από τον Πανηλειακό κιτρινίστηκαν οι Μπουρνέλης, Σέχου, Νιφορόπουλος, Βουργουντζής (δύο).

 

«Σαφάρι» βαθμών ο ΠΑΟΒ

Υπερπολύτιμη νίκη πέτυχε η «Μπάρτσα» επί του Τσικλητήρα που ήταν ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Ήταν η πέμπτη φετινή νίκη του Παμβουπρασιακού που τον φέρνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

*Ένα και να καίει το γκολ και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου γύρου στην Πύλο, η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου παίρνει στην ισοβαθμία έναν επικίνδυνο αντίπαλο στο θέμα της παραμονής.

*Το γκολ της πολύτιμης νίκης πέτυχε ο Νικολόπουλος και ήταν το τρίτο φετινό του, καθώς ο παίκτης είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Η ομάδα της Βάρδας ξεπέρασε όλες τις απουσίες και στο πρόσωπο του Παλιάτσα βρήκε τον αντικαταστάτη των απόντων, ενώ έπαιξε απ’ αρχής και ο Σιδέρης.

Γκολ με το σταγονόμετρο

Γκολ με το σταγονόμετρο μπαίνουν στα παιχνίδια του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Εννέα γκολ σε δύο ματς, πέντε στα υπόλοιπα τέσσερα. Έξι ομάδες προχτές μείνανε στο μηδέν. Στην Κ. Αχαγιά, η Αχαϊκή με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κοκκίνη από το 60΄, κράτησε το μηδέν με την Καλαμάτα. Γκολ με το σταγονόμετρο…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος