FOLLOW US: facebook twitter

Ενημερωτική εκδήλωση με τον αν. υπουργό Σ. Φάμελλο για τους δασικούς χάρτες

Ημερομηνία: 11-03-2017 | Συντάκτης:

famellos-sokratis

Ενημερωτική εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση στην Αθήνα με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας

-Προσκεκλημένοι ο αν. υπουργός  Σ. Φάμελλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας και οι δήμαρχοι του νομού

Ενημερωτική εκδήλωση και ανοιχτή συζήτηση για τα προβλήματα των δασικών χαρτών που απασχολούν όλο το νομό, με προσκεκλημένο τον Ηλείο αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο, διοργανώνει στην Αθήνα το. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας. Η εκδήλωση θα γίνει στις 15 Μαρτίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).-

Ο κ. Φάμελλος θα δώσει όλες τις απαιτούμενες απαντήσεις για τους δασικούς χάρτες και θα αναφερθεί στις δέουσες περαιτέρω διοικητικές και νομοθετικές παρεμβάσεις. Στην εκδήλωση θα δώσει το «παρών» και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ενώ έχουν κληθεί να παραστούν και όλοι οι δήμαρχοι της Ηλείας, η Δ/νση Δασών, δασάρχες και λοιποί φορείς, που έτσι κι αλλιώς στις επιμέρους συσκέψεις και συναντήσεις που έχουν γίνει, είχαν σκοπό να ζητήσουν συνάντηση με τον αν. υπουργό Περιβάλλοντος για να ενημερωθούν και να του θέσουν το θέμα. Αυτή λοιπόν είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το κάνουν, αφού πλέον με πρωτοβουλία του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας, του προέδρου και δικηγόρου Δημήτρη Μανώλη και του Γ.Γ Αγαθ. Παναγούλια, η ενημερωτική αυτή ανοιχτή συζήτηση μπορεί να λάβει Πανηλειακό χαρακτήρα και να έχουν οι φορείς του νομού τις απαντήσεις που χρειάζονται οι πολίτες και δημότες τους.

 Άλλωστε η Ομοσπονδία Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας διοργανώνει κατά καιρούς επιτυχημένες εκδηλώσεις για σοβαρά θέματα της Ηλείας όπως έχει κάνει στο παρελθόν για τις υποδομές, για  Πανεπιστήμιο στην Ηλεία και την Αρχαία Ολυμπία κλπ πρωτοστατώντας σε τέτοια ζητήματα που αφορούν το νομό.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος