FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση για τους πλειστηριασμούς στο Εργατικό Κέντρο Πύργου

Ημερομηνία: 14-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Σημαντικές ενημερώσεις για το θέμα των πλειστηριασμών, έκανε στην προχθεσινή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο η Τοπική Επιτροπή κατά των Πλειστηριασμών. Ο πρόεδρος του ΕΚ Πύργου Γιάννης Βένδρας, η συμβολαιογράφος και μέλος της ΛΑΕ Αγγελική Γάσπαρη, το μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω» Λεωνίδας Παπαδόπουλος και το μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατά των πλειστηριασμών Μεσσηνίας, πρώην βουλευτής και Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας Θανάσης Πετράκος, ενημέρωσαν το κοινό για τα τεκταινόμενα γύρω από το ζήτημα των πλειστηριασμών.

Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν η αφύπνιση των πολιτών μπροστά στην απειλή της αρπαγής της κατοικίας τους.  Ιδιαίτερα ο πρώην βουλευτής Θανάσης Πετράκος, χαρακτήρισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς «ανήθικους» σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο πλειστηριασμών. Μίλησε για στοιχεία για τα «κόκκινα δάνεια» και την πολιτική που ακολουθούν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

Το κοινό μετά το πέρας της ενημέρωσης είχε τη δυνατότητα να υποβάλει ερωτήσεις από τα μέλη του πάνελ για όλα αυτά τα ζητήματα που ταλανίζουν πλέον την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος